De Beautyfee

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Pasen op 12/04
Maandag 13/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Gesloten

Foto’s

Info

In Boekhoute een deelgemeente van Assenede vind je De Beautyfee. Een schoonheidsspecialiste die u alles biedt wat u nodig heeft! Emily Goossens ontvangt u er u in een huiselijke en gezellige sfeer waar u kan rekenen op een deskundige persoonlijke aanpak. 

Emily onderscheid zich doordat ze haar specialiteiten voortdurend blijft ondersteunen met constante opleidingen en cursussen. Momenteel kan je bij haar terecht voor:    


Manicure en Pedicure

Uw handen en voeten doorstaan dagelijks een hele reeks belastingen en komen zo bijna voortdurend in contact met schadelijke bacteriën. Dit kan leiden tot heel wat aandoeningen en een onverzorgd uiterlijk van uw handen en voeten. Laat ze daarom goed verzorgen. De Beautyfee blinkt uit in manicure en pedicure en dit zowel voor man als vrouw. Na een volledige behandeling zien jou handen en voeten er terug stralend en gezond uit.   


Gelnagels

Wilt u er feestelijk uitzien of gewoon een extra dimensie geven aan je nagels? Dan ben je bij de Beautyfee aan het juiste adres. Emily zal ze met de uiterste zorg behandelen van het plaatsen van Gelnagels tot het professioneel aanbrengen van gellak.  


Medische pedicure

Hebt u andere voetproblemen zoals ingegroeide teennagels, likdoorns, schimmelinfecties, kloven of andere aandoeningen aan uw voeten? Blijf er niet mee lopen want vaak zijn deze aandoeningen snel en efficiënt te behandelen. Bij De Beautyfee kan u terecht voor een medische pedicure. Deze specialisatie van Emily stelt haar in staat uw voeten te voorzien van de beste zorgen zodat u terug kunt genieten van mooie, pijnvrije en stralende voeten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief