De Blauwvoet

Openingsuren

Maandag 19/04 09:00 - 18:00
Dinsdag 20/04 09:00 - 18:00
Woensdag 21/04 09:00 - 18:00
Donderdag 22/04 09:00 - 18:00
Vrijdag 23/04 09:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 GeslotenGesloten
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

De Blauwvoet uit Balen heeft vervoer voor uw speciale gelegenheid. Met hun unieke voertuigen kan u op een magische manier aankomen op uw gelegenheid. Denk hierbij aan het vervoer van het bruidspaar bij een trouwfeest en een uniek bedrijfsfeest in een oldtimer bus.
 

Alle personen vervoer

Autocars De Blauwvoet doet echt alles van vervoer. Heeft u een bus nodig die rolstoelvriendelijk is? Dan kan u deze reserveren bij De Blauwvoet. Zo geraakt echt iedereen overal. U kan ook bussen reserveren voor dagtrips of andere gelegenheden. Via de contactpagina op hun website kan u prijzen opvragen en boekingen doorgeven.
 

Unieke wagens

Natuurlijk is de uitblinker bij De Blauwvoet het aanbod aan oude wagens. U kan een echte oude bus reserveren om een evenement of feestelijke gelegenheid net dat ietsje extra te geven. Laat uw gasten aankomen in oude wagen uit de jaren 50.

Voor trouwfeesten kan u een kleinere unieke wagen reserveren die het pasgetrouwde echtpaar vervoert na de ceremonie of het feest. Dit maakt de dag nog specialer en is ook een leuke extra op uw foto’s.

Wilt u een leuke foodtruck op uw event? Huur dan de Citroen Traction Avant ijskar. De oude wagen heeft de ruimte achteraan om ijsjes uit te scheppen. Dit past veel beter op een elegante bijeenkomst dan de traditionele ijswagen en maakt het speciaal voor groot en klein om hun ijsje te komen halen.
 
Bekijk het aanbod van wagens op de website en vraag vrijblijvend een offerte op.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief