Andere belangrijke handelaars

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 18:30
Woensdag 14:00 - 18:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 14:00 - 18:30
Zaterdag 14:00 - 18:30
Zondag Gesloten
Honden afhalen/brengen buiten de openingsuren of op sluitingsdagen kan ook, maar gebeurt enkel op afspraak. Tijdens de zomervakantie kunnen honden ook dagelijks gehaald of gebracht worden tussen 08.0...
Toon meer
Honden afhalen/brengen buiten de openingsuren of op sluitingsdagen kan ook, maar gebeurt enkel op afspraak.
Tijdens de zomervakantie kunnen honden ook dagelijks gehaald of gebracht worden tussen 08.00u en 10.00u.
 
 

Foto’s

Info

Sinds 1 januari 2015 hebben wij, Dave Jacobs, Kristien Noels, Jonas en Sander de Blokhoeve overgenomen van Marc Vanlommel en Gilberte Bax, die dit pension 20 jaar hebben uitgebaat nadat ze de Blokhoeve oprichtten.
Vertrekkend vanuit hun kennis en kunde, en onze ervaring met eigen honden, bouwen we de Blokhoeve verder uit tot een fijn vakantieoord voor uw hond.
We hebben beiden een menswetenschappelijke en pedagogische opleiding. Dit komt zeer goed van pas bij de omgang met honden want wij gaan er van uit dat honden, net als mensen, sociale wezens zijn die nood hebben aan liefde, aandacht en uitdaging. Wij hechten zeer veel belang aan dit sociale aspect. Wij zoeken nauw contact met uw hond (op zijn tempo), spelen en knuffelen met hem en geven hem de verzorging die hij nodig heeft. In ons pension krijgen de honden ook de mogelijkheid om met andere honden te spelen en te ravotten. We laten hen zoveel mogelijk los op de loopweiden zodat ze kunnen genieten van de buitenlucht en hun energie kwijt kunnen, om daarna op het gemak in hun eigen kennel te kunnen eten en rusten. In de Blokhoeve hebben we oog voor de eigenheid van iedere hond. Wij bieden zorg op maat. Wanneer uw hond een meer individuele benadering nodig heeft komen we daar graag aan tegemoet.


U bent tijdens de openingsuren steeds welkom voor een rondleiding en kennismaking.
Voor meer informatie over onze manier van werken, prijzen, verkoop hondenvoer, foto's, ... kan je verder kijken via de tabbladen hierboven.

 

  Nieuw! Binnenkort kan u hier ook terecht als kattenpension.

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route