Verzorgingen Vos Marjan

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/11 GeslotenGesloten
Donderdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Info

Voor diverse verzorgingen in een ontspannen huissfeer moet je bij Verzorgingen Vos Marjan uit Balen zijn

Voor zaakvoerster Marjan Devos uit Balen staat verzorging en ontspanning op de eerste plaats. Je kan bij haar terecht voor diverse verzorgingen die gebeuren in een ontspannen en huiselijke sfeer. Op deze manier kan je volledig tot rust komen. Ook voor ontspannende massages en gelaatsverzorgingen ben je bij Marjan aan het juiste adres. Ze heeft zelfs een ionisatietoestel en hyaluron producten ter beschikking.  
 

Ontspannende gelaatsverzorging

Wens je graag een ontspannende gelaatsverzorging, ga dan langs bij Verzorgingen Vos Marjan. Ongetwijfeld heb je het vaak heel druk, waardoor jij jezelf beetje bij beetje uit het oog verliest. Dit is vanaf nu afgelopen, Marjan biedt je de beste en meest ontspannende gelaatsverzorgingen aan. Deze verzorgingen bieden je een moment van rust tussen alle drukte door. 
 

Ontspannende massages

Massages zijn het beste middel tegen stress en drukte, zowel voor geest als lichaam. Gun jezelf een ontspannende sessie bij Verzorgingen Vos Marjan en ervaar een helend effect op je lichaam en geest. Je zal merken dat je stress, spierklachten of andere lichamelijk kwaaltjes zullen verdwijnen voor de zon als jij je regelmatig onder handen laat nemen door Marjan. 
 

Ionisatietoestel

Een ionisatietoestel is die extra hulp om je lichaam en geest volledig te kunnen reinigen. Zoals iedereen weet zweven er overal om ons heen kleine deeltjes in de lucht die ons huis vervuilen. Om de lucht te zuiveren bestaan er ionisatietoestellen. Dit toestel zal alle vervuilde deeltjes naar zich toe trekken waardoor jij alleen nog kunt genieten van pure zuiverheid. BIj Verzorgingen Vos Marjan kom je van binnenuit helemaal tot rust. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/