Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak
Woensdag 21/02 Na afspraak
Donderdag 22/02 Na afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraak
Zaterdag 24/02 Gesloten
Zondag 25/02 Gesloten

Info

Ben je op zoek naar een ervaren dakwerker of bouwaannemer, contacteer dan Benny Vanhaverbeke

Is je dak aan herstelling of vervanging toe? Van plan om je woning uit te breiden of denk je meer aan een houten constructie, terras of oprit. Benny Vanhaverbeke is dé man die je daarvoor nodig hebt. Benny voert samen met zijn team van vakmensen zowel kleinere ingrepen als uitgebreide werken en totaalrenovaties uit. Woningen, kantoren, winkels, horecaruimtes,... Iedereen kan Benny Vanhaverbeke inschakelen om de werken professioneel te laten uitvoeren.
 

Dakwerken, Velux ramen

Heb je een nieuw dak nodig of wens je meer licht in je woning via dakramen of lichtkoepels? Dakwerker Benny Vanhaverbeke levert dakwerken en dakrenovatie van hellende en platte daken. Ook voor dakisolatie is Benny de juiste man op de juiste plaats. Het vervangen of plaatsen van een nieuwe dakbedekking is geen enkel probleem voor het enthousiaste team van Benny Vanhaverbeke. 
 

Bouwwerken, renovatie

Ben je van plan om jouw woning, kantoor of horecaruimte te verbouwen of renoveren? Schakel dan Benny Vanhaverbeke in en de werken zullen tot in de kleinste details professioneel uitgevoerd zijn. Ook indien er aanpassingen moeten gebeuren aan de riolering. Nood aan een aanbouw of is het nodig om muren, vloeren, zolder of dak te isoleren, Benny Vanhaverbeke verzorgt diverse bouw- en renovatiewerken. 
 

Metselwerken

Je kan bij Benny Vanhaverbeke terecht voor metselwerken zoals voor het metsen van een tuinmuur of garage, tot het uitvoeren van een volledige aanbouw of totaalrenovatie van jouw pand. 
 

Timmerwerken

Naast het vervangen en renoveren van houten dakconstructies, kan je bij Benny Vanhaverbeke terecht voor het vakkundig plaatsen van houten gevelbekleding, omheiningen, terrassen, carports en poolhouses. Zij bieden je een ruim aanbod van duurzame houtsoorten en tropisch hardhout in verschillende afwerkingen en kleuren naargelang jouw wensen en budget. 
 

Grond- en kraanwerken

Moeten er grondwerken gebeuren zoals het nivelleren van bouw- en tuingrond, het installeren van regenwatertanks, uitgraven van funderingen, vloeren of betonnen constructies? Benny Vanhaverbeke levert diverse graafwerken met bijhorende machines. Je kan ook op dit team beroep doen om gevelbekleding, ramen, balkononderdelen en balustrades op grote hoogtes te installeren. Zij beschikken over hoogwerkers die werken kunnen uitvoeren tot wel 7 verdiepingen hoog. 
 

Huren kraanmachines

Interesse in het huren van machines met ervaren kraanmannen bij Benny Vanhaverbeke, neem dan snel contact op voor meer informatie of vraag gerust naar een vrijblijvende offerte. 
 

Vloerwerken

Nieuwe vloer nodig in je woning of ruimte, Benny Vanhaverbeke werkt jouw interieur perfect af met vloeren in materiaal naar keuze. Keramische tegels, natuurstenen tegels,.. Ook voor een warme afwerking met houden plankenvloeren in diverse houtsoorten kan je het team van Benny Vanhaverbeke inschakelen. 
 

Terras, oprit

Werk je huis netjes af met een verzorgd terras, oprit of parkeerruimte. Benny Vanhaverbeke staat in voor verzorgde buitenruimtes en voor het plaatsen van terrassen, tuinpaden en verharde opritten. Deze zijn te verkrijgen in keramiek of betontegels. Klinkers of kasseien in verschillende kleuren, afwerkingen en stijlen zijn ook mogelijk bij Benny Vanhaverbeke. Bekijk een aantal van hun realisaties via deze link: https://bennyvanhaverbeke.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Benny Vanhaverbeke bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond