Dedoruin

Openingsuren

Maandag 23/05 09:00 - 18:00
Dinsdag 24/05 09:00 - 18:00
Woensdag 18/05 09:00 - 18:00
Donderdag 19/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 20/05 09:00 - 16:00
Zaterdag 21/05 Gesloten
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Dedoruin is jouw professionele partner voor tijdloze schoonheid

Dedoruin in Beersel is leverancier voor verschillende Belgische keukenbouwers. Zij werken zowel voor professionele als particuliere klanten. Niets is standvaster, natuurlijker en adembenemender dan de schoonheid van natuursteen. Dedoruin brengt deze schoonheid van over de hele wereld tot bij jouw in huis. 
 

Natuursteen, marmer, arduin,...

Dedoruin is gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen, en dat in al zijn aspecten. Dankzij hun ervaring kunnen zij garant staan voor een perfecte realisatie van al jouw projecten in marmer, graniet, arduin en kalksteen.
 

Composietstenen

Naast natuursteen bieden ze bij Dedoruin ook een ruim assortiment aan composietstenen, ook wel engineerd stone genoemd. Composietstenen halen hun beste eigenschappen uit de combinatie van natuurlijke elementen en menselijke inventiviteit. 
 

Badkamers, keukenwerkbladen

Naast het realiseren van allerhande maatwerk zoals badkamers, trappen, etc. is Dedoruin ook gespecialiseerd in de productie en plaatsing van keukenwerkbladen in natuursteen en composietstenen. In samenwerking met meerdere keukendealers en schrijnwerkerijen worden zowel klassieke als moderne keukenwerkbladen op maat gemaakt, en dit rekening houden met al jouw wensen. 
 

Keramisch materiaal

Met hun uitgebreid machinepark met o.a. computergestuurde brugzagen en CNC- machines en zelfs waterjet, laat Dedoruin niet alleen toe natuursteen en composiet te bewerken, maar ook keramisch materiaal, de nieuwste trend in de keuken- en badkamerwereld. Dankzij de geavanceerde machines kunnen zij natuursteen verwerken voor heel wat toepassingen, en dit voor zowel binnen als buiten. Een paar voorbeelden hiervan zijn keukenwerkbladen, trappen, vensterbanken, tafels, gevels, wastafels en tegels en terrastegels. 
 

Keukeninrichtingen

Breng zeker en vast een bezoek aan de showroom van Dedoruin en ervaar de kwaliteit en de verscheidenheid van hun aanbod. Het team staat klaar om je met een uitstekende service en glimlach verder te helpen. Ben je alvast te nieuwsgierig, dan kan je een paar realisaties bekijken via hun website https://www.dedoruin.be/realisaties.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dedoruin een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top!... 8,1 Review door: Gabriel
Doe zo verder... 7,9 Review door: Inès
???, ik ben op zoek gegaan en vi... 10 Review door: Lieve
-voor mij doet hij wat hij moet... 9,5 Review door: Aurelie