Openingsuren

Maandag 05/06 Gesloten
Dinsdag 06/06 Gesloten
Woensdag 07/06 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 08/06 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 02/06 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 03/06 10:00 - 14:00
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Het Stoffenhoekje is the place to be voor alle creatievelingen

Dankzij haar jarenlange ervaring in het vak werd het Erica meer en meer duidelijk hoe moeilijk je aan stoffen van goede kwaliteit kunt raken. Dat is nu net waar Erica op wilt inspelen. Het Stoffenhoekje profileert zich door jou steeds de beste stoffen aan de scherpste prijzen aan te bieden. 
 

Stoffen

Bij Het Stoffenhoekje kan je meer dan 600 soorten stoffen vinden die voor ieders budget geschikt zijn. Je vindt er stoffen waar de grote couturiers mee werken tot stoffen die je kunt terugvinden in Burda, Knip en Ottobre. Zij hebben stoffen voor de winter tot de zomer. Alle stoffen zijn van topkwaliteit en voornamelijk afkomstig uit Spanje, Italië en Duitsland. 
 

Naaibenodigdheden

Naast het grote assortiment aan stoffen vind je bij Het Stoffenhoekje uiteraard ook alle benodigdheden die nodig zijn om aan de slag te gaan. Zo zijn er o.a. ritsen, knopen, garen en spoeltjes te verkrijgen in het gamma van Erica. 
 

Retouches

Erica van Het Stoffenhoekje is een specialiste in het retoucheren van je kledij. Aarzel dus niet om haar een bezoekje te brengen, wanneer kleding moet worden aangepast, staat Erica al klaar. 
 

Huisgemaakte kledij

Spring je er graag tussenuit en wens je iets persoonlijks en uniek te dragen, dan komen je dromen waar in Het Stoffenhoekje. Zij maken nieuwe kledij die volledig zijn gesteld naar jouw wensen, maten en noden. Dit kan gaan van een rok, bloes of broek tot suitekleding en trouwjurken. Neem een eerste inkijk in Het Stoffenhoekje via hier: https://www.hetstoffenhoekje.be/gallery
 

Ophaalpunt voor droogkuis De Parel

Naast alle overige diensten is Het Stoffenhoekje ook een ophaalpunt voor droogkuis De Parel. De ophaalmomenten zijn op dinsdag en donderdag. Contacteer Erica gerust voor meer informatie betreffende de droogkuisdiensten. 
 

Naaicafé

Elke woensdagavond kan je Erica een bezoekje brengen in het naaicafé van Het Stoffenhoekje. Je werkt er met je eigen naaimachine en Erica is aanwezig om je persoonlijk en professioneel te begeleiden. In haar naaicafé is iedereen welkom. Meer informatie kan je vinden via volgende link: https://www.hetstoffenhoekje.be/services

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Het Stoffenhoekje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond