Pelgrims Eddy bv

Foto’s

Info

Wilt u uw villa renoveren? Wil u uw woning laten verbouwen? Of is het tijd om een villa te bouwen waar u en uw gezin een thuis van kunnen maken? In dat geval, heeft u slechts één adres nodig: Pelgrims Eddy uit Begijnendijk.
 

De bouwaannemer waar u op kan bouwen

Bij elk bouwproject is de keuze van de aannemer een zeer belangrijke stap.  Een woning bouwen of verbouwen betekent immers vaak de investering van uw leven. Pelgrims Eddy is een geregistreerde aannemer met jarenlange vakkennis waarop u mag vertrouwen voor al uw woningbouw, renovaties en verbouwingen. Indien u met Pelgrims Eddy in zee gaat, ervaart u het gemak van slechts één gesprekspartner en één verantwoordelijke te hebben voor de globale prijs en de termijn waarin de werken af moeten zijn.
 

Uw gids door de chaos die verbouwing is

Aan de realisatie van een bouwproject, of dit nu om woningbouw, bungalowbouw of de renovatie van uw villa gaat, komen vele professionals uit een hele waaier van disciplines te pas. Als aannemer neemt Pelgrims Eddy uit Begijnendijk de opdracht aan om uw bouwproject te realiseren en alle activiteiten en mensen die hier voor nodig zijn te coördineren. Zo zorgt de aannemer ervoor dat het bouwproject binnen een afgesproken budget en afgesproken tijd wordt geleverd. Dankzij de jarenlange ervaring in het vak, mag u zeker zijn van de kwaliteit die deze geregistreerde aannemer aflevert. 

Heft u nog een bouw- of verbouwklus en bent u nog op zoek naar de ideale persoon om het hele proces in goede banen te leiden? Dan kan u terecht bij bouwondernemer Pelgrims Eddy uit Begijnendijk! Neem zeker eens vrijblijvend contact op met Eddy via het nummer 016/56 20 02 met de details van uw bouwklus en kom erachter wat Pelgrims Eddy voor u kan betekenen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pelgrims Eddy bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond