Welzijnscoach Wendy

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Na afspraak
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een onafhankelijk Herbalife distributeur in Betekom, bij Begijnendijk? Dan bent u bij Welzijnscoach Wendy aan het juiste adres. Of u nu advies wil over afslanken, sportvoeding, gezond eten of shakes, neem gerust contact op met Wendy voor vrijblijvend advies.
 

Begeleiding door een welzijnscoach

Zit uw dagelijks leven zit vol stress, spanning en een druk schema waar u eigenlijk zelf geen vat meer op heeft? Al deze factoren kunnen een gebrek aan vitaliteit. Goede ondersteuning in uw voedingspatroon met de juiste begeleiding van een welzijnscoach, kan een grote meerwaarde betekenen in uw zoektocht meer vitaliteit.
Na een uitgebreid wordt voor u de juiste manier van aanpak opgesteld. Zo kan er een zuiver voedingsplan opgesteld worden,  of kunnen er eventueel supplementen aan te pas komen. Daarna zorgt Welzijnscoach Wendy voor optimale begeleiding.
 

Voor ieder lichaam de passende supplementen

Herbalife is al jarenlang marktleider van uitgebalanceerde voedingsproducten en supplementen ter ondersteuning van gewichtsbeheersing, het verbeteren van sportprestaties en persoonlijke verzorging. Bij Herbalife vindt u o.a. evenwichtige tussendoortjes, kernvoeding voor gewichtsbeheersing en sportdrankjes.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief