Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 11/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 12/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/08 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een onafhankelijk Herbalife distributeur in Betekom, bij Begijnendijk? Dan bent u bij Welzijnscoach Wendy aan het juiste adres. Of u nu advies wil over afslanken, sportvoeding, gezond eten of shakes, neem gerust contact op met Wendy voor vrijblijvend advies.
 

Begeleiding door een welzijnscoach

Zit uw dagelijks leven zit vol stress, spanning en een druk schema waar u eigenlijk zelf geen vat meer op heeft? Al deze factoren kunnen een gebrek aan vitaliteit. Goede ondersteuning in uw voedingspatroon met de juiste begeleiding van een welzijnscoach, kan een grote meerwaarde betekenen in uw zoektocht meer vitaliteit.
Na een uitgebreid wordt voor u de juiste manier van aanpak opgesteld. Zo kan er een zuiver voedingsplan opgesteld worden,  of kunnen er eventueel supplementen aan te pas komen. Daarna zorgt Welzijnscoach Wendy voor optimale begeleiding.
 

Voor ieder lichaam de passende supplementen

Herbalife is al jarenlang marktleider van uitgebalanceerde voedingsproducten en supplementen ter ondersteuning van gewichtsbeheersing, het verbeteren van sportprestaties en persoonlijke verzorging. Bij Herbalife vindt u o.a. evenwichtige tussendoortjes, kernvoeding voor gewichtsbeheersing en sportdrankjes.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Welzijnscoach Wendy een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond