Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 13:15 - 17:00
Woensdag 12/05 13:15 - 17:00
Donderdag 13/05 GeslotenGesloten
Vrijdag 07/05 13:15 - 17:00
Zaterdag 08/05 Gesloten
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Info

Electro Das is dé elektrozaak van Bekkevoort waar u terechtkan voor de aankoop van kwalitatieve elektro-toestellen en alle herstellings- en onderhoudswerken.
 

Kleine en grote elektronica

U vindt bij Electro Das een ruim aanbod aan uiteenlopende soorten elektronica. Deze gaan van grote tot kleine elektronica en van multimedia tot huishoudelektro. Kom langs en ontdek het brede gamma tv-toestellen, keukenelektro, wasmachines, droogkasten, hi-fi installaties… De kwaliteit van de producten wordt steeds gewaarborgd door de topmerken die ze produceren. Hieronder vallen onder meer AEG, Electrolux, Grundig, Philips en Zanussi. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en verschillende prijsklassen, zo vindt iedere klant keer op keer wat hij of zij nodig heeft.
 

Herstellingen van alle elektronica

Is uw elektronische toestel versleten of beschadigd, maar nog niet volledig vernield? Kom langs bij Electro Das en laat haar professionele technici uw televisietoestel, stereo of headset weer doen werken als nooit tevoren! Ook voor grondige onderhoudsbeurten kan u rekenen op de vakexperts van Electro Das. De herstelling van allerlei verschillende apparaten is mogelijk, ook apparaten die niet in de winkel zelf verkocht worden.

Bent u op zoek naar een nieuwe oven, kookplaat, mixer, headset… of heeft u er al een, maar is deze beschadigd? Kom dan eens langs bij Electro Das in de Staatsbaan 59 te Bekkevoort, en geniet van een warme ontvangst en behulpzame dienstverlening.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief