Argenta Koersel

Openingsuren

Maandag 27/05 09:30 - 12:30Na afspraak
Dinsdag 28/05 09:30 - 12:3014:00 - 18:00
Woensdag 29/05 09:30 - 12:30Na afspraak
Donderdag 30/05 09:30 - 12:30Na afspraak
Vrijdag 31/05 09:30 - 12:30Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Bij Argenta Koersel doen ze meer dan verzekeren

Reeds meer dan 50 jaar vaart Argenta een stabiele en veilige koers. Zij leggen zich toe op het aantrekken van spaargelden en het verstrekken van hypotheken en particulieren. Ze investeren jouw geld niet in risicovolle aandelen of derivatenmarkten. Belangrijk is ook dat Argenta niet afhankelijk is van het geld van andere banken of van de overheid. Al meer dan 8 jaar staat Argenta Koersel voor je met klaar onder de leiding van Els Ceyssens. 
 

Bankzaken

Van bank veranderen lijkt misschien een grote stap voor jou, maar bij Argenta is dat niet zo. Je kan gratis overstappen met een vlotte overdracht van al jouw overschrijvings- en doorlopende opdrachten. Zelf hoef je niets te doen, wij bij Argenta Koersel regelen alles voor je. Zij zorgen voor de vereffening van je betaalrekening bij je vorige bank en informeren schuldeisers en regelmatige betalers over de wijziging van je rekening. Bij hen kan je rekening op een persoonlijk contact en een divers productaanbod van rekeningen en beleggingen tot leningen en verzekeringen. 
 

Pensioensparen

Met pensioensparen bouw je een aanvullend pensioen op naast je wettelijk pensioen. Je kan kiezen voor een pensioenspaarfonds of een pensioenspaarverzekering. Bij Argenta Koersel geniet je van een belastingsvoordeel tot 25 of zelfs 30% op de gestorte bedragen. Hoe vroeger je start met pensioensparen, hoe langer je geld kan renderen. 
 

Lenen bij Argenta

Bij Argenta Koersel kan je terecht voor al je leningen, o.a. voor een autolening, hypothecaire lening, renovatielening en ga zo maar verder. Kom langs en zij maken met plezier tijd voor je. Via hun website https://www.argenta.be/ kan je alvast nog veel meer ontdekken over hun aanbod.
 

Verzekering bij Argenta

Argenta Koersel is jouw nummer 1 verzekeringspartner. Els Ceyssens en haar team staan elke dag voor je klaar om je met raad en daad bij te staan indien je vragen hebt over een levensverzekering, autoverzekering, hospitalisatieverzekering, brandverzekering, familiale verzekering,... Bij Argenta Koersel zit je op de juiste plaats, zij bieden je oplossingen op maat, gecombineerd met een persoonlijke service, ga gerust langs en overtuig jezelf!

Ligging en routebeschrijving