Atelier Dédé

Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 14:00 - 19:00
Woensdag 20/11 14:00 - 19:00
Donderdag 14/11 10:00 - 14:00
Vrijdag 15/11 14:00 - 19:00
Zaterdag 16/11 Gesloten
Zondag 17/11 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Atelier Dédé in Diest kunt u op uw eigen tempo rond snuisteren tussen handgemaakte potten en keramiek. Deze met de hand vervaardigde decoratiestukken zorgen voor een unieke sfeer in de kamer. Tevens vindt u hier met de hand gemaakte, unieke juwelen. Ideaal om als geschenk te geven aan iemand die u dierbaar is.

 

Handgemaakte keramiek

Atelier Dédé vervaardigt keramiek. De keramiek bestaat uit één of meerdere kleisoorten, die bij enkele creaties gecombineerd wordt met andere materialen zoals steen en ijzer. De voeling met de aarde die keramiek uitstraalt is voor velen een rustpunt in de dagelijkse drukte.
Bent u op zoek naar een origineel cadeau met hoge decoratiewaarde, of wilt u voor uzelf een stukje betaalbare maar toch unieke kunst in huis halen? Dan bent u aan het juiste adres bij de keramiekwinkel te Diest. Alle kunstwerkjes zijn op ambachtelijke manier ter plaatse in het Atelier te Diest vervaardigd.
Heeft u de smaak te pakken en wenst u ditmaal een persoonlijke creatie te ontvangen? Werken kunnen ook op bestelling gemaakt worden. Na een maand kan u zo genieten van uw uniek decoratiestuk. De potten van Atelier Dédé worden vervaardigd met behulp van een draaischijf en bestaan uit verschillende soorten klei. Na het bakken worden de potten geglazuurd of beschilderd. U heeft dus alle vrijheid om een kleur naar wens te kiezen.

Ligging en routebeschrijving