Jans Alu bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Info

Jans Alu

Wilt u ook genieten van meer zon in huis? Vertoeft u graag tijdens ieder seizoen in een lichtrijke binnenhuisomgeving, maar in de herfst en winter ook omringd door het comfort van huiselijke warmte en gezelligheid?
Jans Alu is één van de meest gespecialiseerde veranda-constructeurs in Beringen en omstreken. De vakmannen van deze firma komen de beschikbare ruimte bij jou thuis opmeten en maken de ramen en deuren op maat. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief sterke veranda die met het grootste detail wordt opgebouwd.
 

Veranda

Heeft u een extra ruimte nodig voor de kinderen of om uw hobby uit te oefenen? Is uw leefruimte te klein en wilt u graag een uitbreiding aan uw woonst? Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw tuin? Dan is een veranda zeker een oplossing. Deze zal in ieder geval een belangrijke meerwaarde geven aan zowel uw woning als uw tuin.

De veranda’s van Jans Alu zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen en in verschillende prijsklassen. Victoriaans, klassiek, modern, alle vormen en constructies zijn uitvoerbaar. Bespreek met de specialisten uw voorkeur en zij zorgen voor de rest!
 

Orangerie

Ben je op zoek naar een oase van licht en rust? Dan is een orangerie voor u een mooie optie.
Het serregevoel van vroeger komt in een elegantere versie terug, de nostalgie van weleer leeft opnieuw op bij jou thuis. Ondanks de grote oppervlakte van glas worden de super-isolerende waarden behouden, wat zorgt voor een spaarzaam verbruik, een aangename warmte en waarmee u toch het buitengevoel in huis haalt.
Zoals bij de verandabouw wordt u geholpen bij de keuze van een orangerie. Mogelijkheden en oplossingen zijn er voor elk project en ieders budget.
 

Pergola

Ben je de verhuis van tuinmeubelen beu? Wil je een overdekte plaats om gezellig te barbecueën of te tafelen met je vrienden?  Of een plaats om in de schaduw te genieten van het zonnetje? Dit kan allemaal met een pergola van Jans Alu. Verkrijgbaar in diverse vormen en formaten, afgestemd op de wens van de klant.
 
Contacteer de stielmannen van Jans Alu en maak van je woning je droomhuis.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief