Lunchmine

Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 21/05 11:00 - 19:00
Woensdag 22/05 11:00 - 19:00
Donderdag 23/05 11:00 - 19:00
Vrijdag 24/05 07:00 - 19:00
Zaterdag 25/05 11:00 - 19:00
Zondag 26/05 Gesloten
Levering kan gratis vanaf 8 broodjes!!!

Foto’s

Info

Lunchmine

In het hartje van Beverlo-Dorp baten de jonge uitbaters Witse Sels en Maaike van Beek sinds juli 2018 de koffie- en broodjeszaak Lunchmine uit. Je kan er terecht voor een heerlijke kop koffie, een smakelijk warm of koud (belegd) broodje, hamburgers, een lekkere koude schotel of om gewoon gezellig iets te gaan drinken of knabbelen.


Broodjes, gerechten en snacks

Hun klanten laten genieten van een drankje of een maaltijd, daar streeft Lunchmine naar. Met op de kaart een grote keuze aan belegde broodjes, snacks en koude schotels heten zij iedereen graag welkom in hun eetgelegenheid voor een tussendoortje of lunch.


Koffie en thee

De koffie- en theeliefhebbers kunnen er naar hartenlust verschillende warme dranken bestellen en uitproberen. Met een ruime selectie aan koffie- en theesoorten in alle mogelijke smaken en met diverse toppings legt het team van Lunchmine hun klanten graag in de watten.


Steenkoolmijnen

De link tussen deze zaak en de regio is de naam, die afgeleid is van de steenkoolmijnen in Beringen – één van de zeven mijnen van het Kempens steenkoolbekken. De geschiedenis van deze mijnen is zeker even boeiend en uitgebreid als de menukaart van Lunchmine. Na een bezoek aan de streek kan je even tot rust komen en je drankje en/of maaltijd naar keuze consumeren in de verbruikszaal of gewoon meenemen voor onderweg / thuis.


Diensten

Voor de klanten is er een ruime parkeerplaats voorzien, zodat iedereen makkelijk zijn auto kwijtgeraakt. Voor bedrijven en grote bestellingen kan er beroep gedaan worden op een eigen bezorgservice, zodat uw bestelling op een afgesproken uur bij u kan geleverd worden. De zaak is erop voorzien om groepen te accommoderen en is geschikt voor kinderen. Je kan je bestelling afhalen of ter plaatse opeten in de eetzaal, waarvoor reserveren mogelijk is maar niet verplicht.

In de buurt van Beverlo en honger of dorst? Ga zeker langs bij Lunchmine, uw specialist in belegde broodjes, snacks en speciale koffie / thee!


 

Ligging en routebeschrijving