D.T.C Construct bv

Foto’s

Info

Expert in gevelrestauratie en zandstraalbedrijf DTC Construct uit Berlaar is reeds vele jaren een begrip in de streek, mede dankzij de uitstekende service, de stiptheid en de goede prijskwaliteitsverhouding. Als zelfwerkend patroon kan DTC Construct een kwalitatieve en verzorgde afwerking garanderen van alle uitgevoerde werken, dit zowel voor particulieren als voor zelfstandige of industriële opdrachtgevers.
 

Zandstraalbedrijf

DTC Construct beschikt over een mobiele zandstraal installatie voor het zandstralen van oldtimers, auto onderdelen zoals velgen en wielen, oude metalen voorwerpen, houten trappen, maar ook radiators, betonmolens en poorten, alsook houten meubelen van fineer tot eik.
 

Jaarlijkse schoonmaak dakgoten

Zijn uw dakgoten verstopt door vallende bladeren of andere vuilresten? Verstopte dakgoten kunnen grote hinder met zich meebrengen. Doe daarom beroep op DTC Construct uit Berlaar voor de jaarlijkse volledige reiniging van uw dakgoten.
 

Gevelrestauratie

Bij DTC Construct te Berlaar kan u terecht voor alle gevelrestauratie. Denk maar aan het voegen van gevels, uitslijpen van gevels en woningen, opnieuw voegen van gevels, uitvoeren van chemisch reinigingen, waterdicht maken van gevels en het injecteren tegen opstijgend vocht.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief