Openingsuren

Maandag 17/05 09:00 - 19:00
Dinsdag 18/05 09:00 - 19:00
Woensdag 19/05 09:00 - 19:00
Donderdag 20/05 09:00 - 19:00
Vrijdag 21/05 09:00 - 19:00
Zaterdag 15/05 09:00 - 12:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Animobiel in en rondom Bertem

Sinds 2012 staat Animobiel, de dierenartspraktijk van Géraldine Ducuroir, u graag bij met al uw vragen en zorgen aangaande uw huisdier. Met zowel een vestiging te Bertem als een mobiele praktijk is Animobiel snel ter plaatse om u bij te staan met dierenverzorging, vaccinaties, controles en kleine chirurgische ingrepen.
 

Mobiele praktijk

Hebt u meerdere dieren in huis die tegelijk zorg nodig hebben? Is uw dier erg gestresseerd voor een dierenartsbezoek, of heeft uw dier een aandoening waardoor het niet langer mobiel is? De mobiele praktijk van Animobiel is volledig uitgerust om u en uw dier aan huis vakkundig bij te staan met raad en daad.
 

Vestiging in Bertem

Op afspraak kunt u ook terecht bij Animobiel in de fysieke vestiging op de Tervuursesteenweg 206 in Bertem. In deze praktijk kunnen uitgebreidere onderzoeken uitgevoerd worden zoals microscopie, echografie, radiografie en ook grotere chirurgische ingrepen onder narcose door het anesthesie-toestel. Moet uw dier een ingreep ondergaan waarvoor narcose vereist is? In de hospitalisatieruimte kan uw favoriete huisdier op een rustige manier bijkomen en ontwaken na een operatie.


Gezondheid is prioriteit

Voor Animobiel staat het welzijn van uw dier op de eerste plaats. De professionele en rustige aanpak van Géraldine Ducroir staat volledig in het teken van een goede mentale en fysieke gezondheid te bekomen voor uw dier(en).
U en uw huisdier kunnen bij haar terecht voor een algemene gezondheidscontrole, vaccinatie, ontworming, ontvlooiing, identificatie en registratie (chippen, een paspoort, papieren) of opvolging, onderzoeken en medicatie bij een ziekte. Een greep uit het aanbod chirurgische ingrepen die Animobiel uitvoert: detartratie, castratie, sterilisatie, het wegnemen of weghalen van gezwellen, abdominale chirurgie en meer. Indien nodig kan uw huisdier er ook terecht voor hospitalisatie of het minder aangename euthanasie.
 
Wanneer er meer indringende of specifieke ingrepen nodig zijn, of aangepast advies nodig is, werkt Animobiel samen met lokale specialisten om uw dier de beste behandeling te garanderen.
 
Gezondheidszorgen, vragen of medicatie nodig voor uw dier? Bij Animobiel bent u aan het juiste adres voor algemene bijstand en een doeltreffende en professionele behandeling.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief