Jis Nails & Beauty

Openingsuren

Maandag 20/01 Gesloten
Dinsdag 21/01 09:00 - 20:00
Woensdag 22/01 09:00 - 17:00
Donderdag 23/01 09:00 - 20:00
Vrijdag 17/01 09:00 - 17:00
Zaterdag 18/01 09:00 - 14:00
Zondag 19/01 Gesloten

Foto’s

Info

Wanneer je er op je paasbest uit wil zien, is Jis Nails & Beauty in de Vossenstraat in Bertem uw eerste halte. Je kan er op professionele wijze je nagels laten verzorgen tijdens een manicure, gelnagels of gellak laten aanbrengen, je voeten letterlijk in de watten laten leggen tijdens een pedicure, genieten van een herbalanceringsmassage of jezelf laten stralen met make-up, huidverbetering, een sessie microblading, wimperlifting en andere gelaatsverzorgingen.

In de zaak zelf kan je bovendien ook terecht om allerhande verzorgingsproducten aan te kopen. Als het op schitteren in schoonheid aankomt, is Jis Nails & Beauty een absolute aanrader!

 

Pedicure en manicure

Je handen en voeten geregeld laten verzorgen kan erg deugddoend zijn. In dit schoonheidssalon kan je terecht voor een professionele manicure en / of een pedicure, maar ook voor het plaatsen van gellak en gelnagels. Met jaren ervaring in de vingers weet Jiska keer op keer het gewenste resultaat te behalen.

Wanneer je wat minder goed te been bent of niet in de mogelijkheid bent om in het schoonheidssalon te geraken, kan je een afspraak maken voor een manicure en / of pedicure aan huis. Zorgeloos genieten in je eigen omgeving!
 

Gelaatsverzorging

Een verzorgd uiterlijk is voor veel mensen erg belangrijk. Je gelaat is daar het toonbeeld van en daarom is het correct onderhouden van je gezicht en huid aangeraden. Bij Jis Nails & Beauty zijn er diverse behandelingen mogelijk om je te laten stralen!

Je kan er een anti-age-behandeling boeken, een sessie microblading of huidverbetering vastleggen, je wimpers laten liften of jezelf laten schitteren tijdens een make-upsessie.

Hebt u een speciale gelegenheid of wilt u gewoon even op een ontspannen manier genieten van een deugddoende schoonheidsbehandeling? Dan is een afspraak maken bij Jis Nails & Beauty het eerste op uw planning!
 

Ligging en routebeschrijving