Jis Nails & Beauty

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 Gesloten
Dinsdag 18/08 09:00 - 20:00
Woensdag 19/08 09:00 - 17:00
Donderdag 20/08 09:00 - 20:00
Vrijdag 14/08 09:00 - 17:00
Zaterdag 15/08 Gesloten (Maria-Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Zaterdag 15/08 09:00 - 14:00
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Online Shop

 

TIJDELIJKE SLUITING T.E.M. 4/04

OMWILLE VAN COVID-19

 

Liefste klanten,

 

Bij nader inzien en met heel veel pijn in mijn hart heb ik besloten om het salon (tijdelijk) volledig te sluiten. De maatregelen worden bij schoonheidssalons steeds strenger en strenger met de moment.

 

Aangezien ik nooit 1m afstand tussen jullie kan aanhouden lijkt me deze stap heel vanzelfsprekend.

Ik zit op een korte afstand van jullie en raak jullie voortdurend aan wanneer ik jullie verzorgingen doe. Het risico is zowel voor mij als voor jullie te groot aan het worden, ookal draag ik handschoenen en een mondmasker.

 

Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben dat ik vele andere infecteer en mijn familie hierdoor in gevaar breng.

 

Hopelijk kunnen jullie mijn keuze begrijpen en zie ik jullie snel terug van zodra we alles weer mogen hervatten.

 

Verzorgende groetjes en wees voorzichtig,

 

Jis
Wanneer je er op je paasbest uit wil zien, is Jis Nails & Beauty in de Vossenstraat in Bertem uw eerste halte. Je kan er op professionele wijze je nagels laten verzorgen tijdens een manicure, gelnagels of gellak laten aanbrengen, je voeten letterlijk in de watten laten leggen tijdens een pedicure, genieten van een herbalanceringsmassage of jezelf laten stralen met make-up, huidverbetering, een sessie microblading, wimperlifting en andere gelaatsverzorgingen.

In de zaak zelf kan je bovendien ook terecht om allerhande verzorgingsproducten aan te kopen. Als het op schitteren in schoonheid aankomt, is Jis Nails & Beauty een absolute aanrader!

 

Pedicure en manicure

Je handen en voeten geregeld laten verzorgen kan erg deugddoend zijn. In dit schoonheidssalon kan je terecht voor een professionele manicure en / of een pedicure, maar ook voor het plaatsen van gellak en gelnagels. Met jaren ervaring in de vingers weet Jiska keer op keer het gewenste resultaat te behalen.

Wanneer je wat minder goed te been bent of niet in de mogelijkheid bent om in het schoonheidssalon te geraken, kan je een afspraak maken voor een manicure en / of pedicure aan huis. Zorgeloos genieten in je eigen omgeving!

Voor meer informatie en prijzen: KLIK HIER
 

Gelaatsverzorging

Een verzorgd uiterlijk is voor veel mensen erg belangrijk. Je gelaat is daar het toonbeeld van en daarom is het correct onderhouden van je gezicht en huid aangeraden. Bij Jis Nails & Beauty zijn er diverse behandelingen mogelijk om je te laten stralen!

Je kan er een anti-age-behandeling boeken, een sessie microblading of huidverbetering vastleggen, je wimpers laten liften of jezelf laten schitteren tijdens een make-upsessie.

Hebt u een speciale gelegenheid of wilt u gewoon even op een ontspannen manier genieten van een deugddoende schoonheidsbehandeling? Dan is een afspraak maken bij Jis Nails & Beauty het eerste op uw planning!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Ze ontvangt de mensen altijd met... 8,6 Review door: Jill
Super vriendelijk en spontaan! Z... 10 Review door: Laura
Vriendelijkste handelaar van het... 10 Review door: Laura
Zo een vriendelijke dame!... 10 Review door: Marie
Echt een top griet!... 10 Review door: Marie
Altijd heel vriendelijk en sympa... 10 Review door: Marijke
Steeds met een blij gevoel naar... 10 Review door: Linda