Leefdaal Gardens

Openingsuren

Maandag 04/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/12 GeslotenGesloten
Woensdag 29/11 GeslotenGesloten
Donderdag 30/11 09:00 - 17:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 17:00
Zaterdag 02/12 09:00 - 17:00
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Leefdaal Gardens zorgt voor tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinrenovatie in Bertem en omstreken

Leefdaal Gardens is een boom en plantenkwekerij die al een tiental jaren advies geeft over alle beplanting. U kan in de zaak terecht voor aankoop van grote en kleine planten, zaden, bomen en materiaal om in de tuin te werken. Zaakvoerder Hugo en het team ontvangen u met open armen.
 

Boomkwekerij

Bij Leefdaal Gardens worden nog verschillende bomen door het bedrijf zelf gekweekt. Op de Belgische grond kan ook een boom voor u gekweekt worden. Daarnaast worden er ook bomen van Wallonië en Denemarken overgebracht naar Leefdaal Gardens voor een ruimer assortiment te kunnen aanbieden.
 

Tuinarchitectuur

Wilt u de tuin aanleggen of juist een totale make over geven? Kom dan zeker eens praten in de zaak. Dan bekijken we samen wat uw wensen zijn en wordt er een plan uitgetekend. Maak u geen zorgen over de aanleg hiervan, het team van aannemers plant met plezier voor u de planten. U moet nu juist nog genieten van uw nieuwe prachtige tuin.
 

Planten en bloemen

In de winkel kan u ook planten aankopen. U kan kiezen uit een zeer ruim aanbod. Vraag zeker eens welke plant hoe onderhouden moet worden en welke temperaturen de planten overleven. Zo vind u een plant die perfect bij u past zowel voor binnen als buiten.
In de lente wordt het aanbod uitgebreid met groenten en fruit platen. Zelfs verschillende kruiden en de zaden hiervan vinden hun weg naar Leefdaal. Oogst volgende zomer ook uw huisgekweekte groenten en fruit.
 
Bij Leefdaal Gardens wordt u geholpen bij de keuze van de juiste planten of zelfs de aanleg van een hele tuin. Heeft u hulp nodig bij het onderhouden van de tuin? Neem dan gerust even contact op en bekijk dan samen met Leefdaal Gardens hoe zij u kunnen helpen bij onderhoud.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Leefdaal Gardens een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond