Louis Delhaize

Openingsuren

Maandag 08/06 08:00 - 20:00
Dinsdag 09/06 GeslotenGesloten
Woensdag 10/06 08:00 - 20:00
Donderdag 11/06 08:00 - 20:00
Vrijdag 12/06 08:00 - 20:00
Zaterdag 06/06 08:00 - 20:00
Zondag 07/06 08:00 - 20:00

Foto’s

Info

Boodschappen doen in de buurt van Bertem, dat doe je het best bij Louis Delhaize, gelegen aan de Tervuursesteenweg. Deze supermarkt heeft een ruim assortiment aan food- en non-foodartikelen waarmee ze iedere klant wel weten te bekoren. Vers is het kernwoord bij deze supermarkt. Je kan hier in de bakkerijafdeling terecht voor je dagelijks vers brood, koffiekoeken, belegde broodjes, gebak en pralines. Bovendien zijn er in de winkel tal van streekproducten beschikbaar waarmee je jezelf kunt verwennen of je gasten kunt imponeren. 

Je boodschappen? Die doe je voortaan bij Louis Delhaize Bertem!

 

Verse producten, iedere dag

De producten die je bij Louis Delhaize Bertem in de rekken terugvindt, zijn steeds vers en van een uitstekende kwaliteit. Dagelijks wordt de winkel van A tot Z geïnspecteerd door een team van enthousiaste winkelmedewerkers om de klanten steeds dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen.

Smaak is belangrijk, en verse producten smaken nog altijd het best!
 

Bakkerij in samenwerking met 2 warme bakkers

Ambachtelijk brood dat je bij de bakker koopt, smaakt altijd beter dan de industriële varianten. Dat beseft Louis Delhaize Bertem maar al te goed, en daarom gingen ze de samenwerking aan met maar liefst 2 warme bakkers uit de buurt. Ieder van deze bakkers heeft z'n eigen specialiteiten en die kan je makkelijk in deze supermarkt terugvinden! Denk maar aan het bekende Teussersbrood of het Lowieke, twee broodsoorten waar de inwoners van Bertem dol op zijn.

Ook voor feesten hoeft u niet langer meerdere winkels aan te doen. Bestel vlot je verjaardagsgateau, taarten, vers belegde broodjes en koude schotels bij Louis Delhaize Bertem! Zelfs chocoladeliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het aanbod pralines in de speciaal ingerichte koeltoog. Ideaal om zelf te snoepen of om als geschenk te geven.
 

Streekproducten

Iedere streek in Vlaanderen heeft zijn eigen specialiteiten, het is enkel een kwestie van zoeken en hopelijk vinden. Louis Delhaize Bertem assisteert graag bij die zoektocht door diverse verschillende streekproducten onder één dak te koepelen. Zo kan je hier speciale, lokaal bereide glutenvrije pasta's en koekjes aankopen, maar tevens ook vers geperst fruitsap op basis van appelen, kersen, appel-kers van 't Hoogveld in Bertem verkrijgen.

Het lokale streekbier Teusser, De Kroon, Kraaike en Gin Crow zijn enkele van de lokale streekbieren en -dranken die hier ook aanwezig zijn in het assortiment.
 

Contactloos betalen

Betalen zonder je betaalkaart te moeten zoeken tussen een resem andere kaarten? Dat kan momenteel al bij Louis Delhaize Bertem!

Naast de gebruikelijke betalingsmiddelen kan je er nu ook contactloos betalen via Apple Pay en Payconiq.
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Bel en bestel

Voor zij die geen zin hebben om staan aan te schuiven, wij blijven verder aan huis leveren.
Ook blijven wij door het jaar ontbijtmanden maken en leveren.
Liever een cadeaumandje of biermand afhalen of leveren, geen probleem, wij staan tot u dienst.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd vriendelijk en heel behul... 10 Review door: Lucienne
Sympathieke sfeer.... 9 Review door: Fernande
Vriendelijke behulpzame mensen,... 10 Review door: Zinka
Steeds vriendelijk tot uw dienst... 10 Review door: Nancy
Late openingsuren. Ook op zon- e... 9,5 Review door: Bart