Openingsuren

Maandag 24/01 08:00 - 20:00
Dinsdag 25/01 GeslotenGesloten
Woensdag 26/01 08:00 - 20:00
Donderdag 27/01 08:00 - 20:00
Vrijdag 28/01 08:00 - 20:00
Zaterdag 29/01 08:00 - 20:00
Zondag 30/01 08:00 - 20:00

Info

Boodschappen doen in de buurt van Bertem, dat doe je het best bij Louis Delhaize, gelegen aan de Tervuursesteenweg. Deze supermarkt heeft een ruim assortiment aan food- en non-foodartikelen waarmee ze iedere klant wel weten te bekoren. Vers is het kernwoord bij deze supermarkt. Je kan hier in de bakkerijafdeling terecht voor je dagelijks vers brood, koffiekoeken, gebak en pralines. Bovendien zijn er in de winkel tal van streekproducten beschikbaar waarmee je jezelf kunt verwennen of je gasten kunt imponeren. 
Nieuw in onze buurtwinkel is de salad bar, heerlijk voor bij de barbecue, als gezonde maaltijd of voor wat tapas. 

Je boodschappen? Die doe je voortaan bij Louis Delhaize Bertem!

uw louis delhaize Bertem werkt samen met kort'om Leuven, zo krijg je verse streekproducten rechtstreeks van het veld in uw buurtwinkel.

 

Verse producten, iedere dag

De producten die je bij Louis Delhaize Bertem in de rekken terugvindt, zijn steeds vers en van een uitstekende kwaliteit. Dagelijks wordt de winkel van A tot Z geïnspecteerd door een team van enthousiaste winkelmedewerkers om de klanten steeds dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen.

Smaak is belangrijk, en verse producten smaken nog altijd het best!
 

Bakkerij in samenwerking met 2 warme bakkers

Ambachtelijk brood dat je bij de bakker koopt, smaakt altijd beter dan de industriële varianten. Dat beseft Louis Delhaize Bertem maar al te goed, en daarom gingen ze de samenwerking aan met maar liefst 2 warme bakkers uit de buurt. Ieder van deze bakkers heeft z'n eigen specialiteiten en die kan je makkelijk in deze supermarkt terugvinden! Denk maar aan het bekende Teussersbrood of het Lowieke, twee broodsoorten waar de inwoners van Bertem dol op zijn.

Ook voor feesten hoeft u niet langer meerdere winkels aan te doen. Bestel vlot je verjaardagsgateau of taarten bij Louis Delhaize Bertem! Zelfs chocoladeliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het aanbod pralines in de speciaal ingerichte koeltoog. Ideaal om zelf te snoepen of om als geschenk te geven.
 

Streekproducten

Iedere streek in Vlaanderen heeft zijn eigen specialiteiten, het is enkel een kwestie van zoeken en hopelijk vinden. Louis Delhaize Bertem assisteert graag bij die zoektocht door diverse verschillende streekproducten onder één dak te koepelen. Zo kan je hier speciale, lokaal bereide glutenvrije pasta's en koekjes aankopen, maar tevens ook vers geperst fruitsap op basis van appelen, kersen, appel-kers van 't Hoogveld in Bertem verkrijgen.

Het lokale streekbier Teusser, De Kroon, Kraaike en Gin Crow zijn enkele van de lokale streekbieren en -dranken die hier ook aanwezig zijn in het assortiment.
 

Contactloos betalen

Betalen zonder je betaalkaart te moeten zoeken tussen een resem andere kaarten? Dat kan momenteel al bij Louis Delhaize Bertem!

Naast de gebruikelijke betalingsmiddelen kan je er nu ook contactloos betalen via Apple Pay en Payconiq.
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Louis Delhaize

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo voort... 7,9 Review door: Lore
Goed bezig, doe zo verder... 8,1 Review door: Yana
Altijd vriendelijk en heel behul... 10 Review door: Lucienne
Sympathieke sfeer.... 9 Review door: Fernande
Vriendelijke behulpzame mensen,... 10 Review door: Zinka