Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/11 GeslotenGesloten
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakGesloten
Zaterdag 04/12 GeslotenGesloten
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Graag wil ik mij hierbij aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonia Stiasteny, 57 jaar en reeds 28 jaar ben ik actief als Medische pedicuur in groot Bertem . Tevens al zes jaar actief als Forever Business Owner bij Forever Living .


Medische Pedicure Sonia is gelegen in Het Bies in Leefdaal (Bertem). De naam van de zaak verraadt het al: wie zijn voetjes graag letterlijk in de watten laat leggen, kan bij Sonia terecht voor allerlei voetbehandelingen en verzorgingen. Het is ook mogelijk om aan huis een pedicure te krijgen.

Voorts biedt Sonia ook dieetproducten en gezondheidsproducten op basisvan Aloë Vera aan , om uw lichaam en gezondheid te verbeteren of op peil te houden.

 

Medische pedicure

Een medische pedicure verschilt van een gewone pedicure, in die zin dat er bij een medische pedicure gefocust wordt op het verhelpen van nagel- en huidproblemen. Denk maar aan eelt, eeltpitten, likdoorns, eksterogen, ingegroeide nagels en kalknagels.

Er wordt meer aandacht besteed aan de klachten van de klant en het zo goed mogelijk verhelpen ervan. Om het probleem in te perken wordt er best gekozen voor een herhalende behandeling, zodat eventuele voetkwaaltjes geen kans krijgen om zich opnieuw te ontwikkelen.

U kunt bij Medische Pedicure Sonia terecht met al uw voetklachten en kwaaltjes. Zij zal u op een vriendelijke, professionele manier de voetverzorging geven waar uw voeten al enige tijd naar snakten.

In mijn parktijk werk ik graag met de producten van Forever Living , producten op basis van aloë vera!
Ontdek met mij de kracht en de heilzame werking van de Aloë Vera producten van Forever.

FOREVER staat voor kwaliteit en puurheid. Het begint bij Forever dan ook met 100% pure gel uit het blad van de aloë vera plant, waar een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten aan wordt toegevoegd , om hier hoogwaardige en uiterst effectieve producten van te maken .
Het Forever productassortiment is een ode aan het vermogen van de natuur om te helpen ons goed te voelen en er op ons best uit te zien .

IN BALANS , onze voedingssupplementen, voedzame dranken en bijenproducten, biedt de weg naar een optimale gezondheid , vitaliteit en welzijn.

BEAUTY EN WELLNESS , Forever 's luxe beauty en wellness producten bevatten de fijnste natuurlijke ingrediënten en aloë vera in de puurst mogelijke vorm. Deze huidverzorgings-, antiaging-en cosmetica producten zijn zacht voor de huid en helpen uw natuurlijke schoonheid nog beter tot zijn recht te laten komen.

SPORT EN GEWICHTSBEHEERSING , energie , uithoudingsvermogen en gewichtbeheersing zijn allemaal van belang voor iedereen met een actieve levensstijl. Forever speelt hierop in met een serie producten op het gebied van sport en gewichtsbeheersing. De producten voorzien in ieders individuele behoeften ter ondersteuning van een goede gezondheid.
HUIS EN DIER , Van Huisdier tot huishouden: de milde formules die ten grondslag liggen aan de specifieke producten van Forever zorgen ervoor dat deze producten zich positief onderscheiden ten opzichte van andere producten die op de markt zijn .

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

prettige feesten... 10 Review door: Julien Buekenhout
Doe zo verder... 7,7 Review door: Nolan
Wij zijn zeer tevreden van de se... 9 Review door: Vandenplas
Heel prettig eindejaar , vreugde... 9,5 Review door: Yvonne
Zeer vriendelijke , aangename en... 10 Review door: Jeanine
Geen specifieke opmerkingen.... 8 Review door: Emiel soetemans