Medisch Pedicure Sonia

Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 26/09 Na afspraak
Vrijdag 20/09 Na afspraak
Zaterdag 21/09 Gesloten
Zondag 22/09 Gesloten

Info

Medische Pedicure Sonia is gelegen in Het Bies in Leefdaal (Bertem). De naam van de zaak verraadt het al: wie zijn voetjes graag letterlijk in de watten laat leggen, kan bij Sonia terecht voor allerlei voetbehandelingen en verzorgingen. Het is ook mogelijk om aan huis een pedicure te krijgen.

Voorts biedt Sonia ook dieetproducten en gezondheidsproducten aan om uw lichaam en gezondheid te verbeteren of op peil te houden.

 

Medische pedicure

Een medische pedicure verschilt van een gewone pedicure, in die zin dat er bij een medische pedicure gefocust wordt op het verhelpen van nagel- en huidproblemen. Denk maar aan eelt, eeltpitten, likdoorns, eksterogen, ingegroeide nagels en kalknagels.

Er wordt meer aandacht besteed aan de klachten van de klant en het zo goed mogelijk verhelpen ervan. Om het probleem in te perken wordt er best gekozen voor een herhalende behandeling, zodat eventuele voetkwaaltjes geen kans krijgen om zich opnieuw te ontwikkelen.

U kunt bij Medische Pedicure Sonia terecht met al uw voetklachten en kwaaltjes. Zij zal u op een vriendelijke, professionele manier de voetverzorging geven waar uw voeten al enige tijd naar snakten.
 

Dieetproducten en gezondheidsproducten

We staan er te weinig bij stil, maar een goede gezondheid is het kostbaarste bezit dat een mens kan hebben. Da Vinci zei het al: “Een gezonde geest in een gezond lichaam”. Die uitspraak gaat zelfs vandaag de dag nog op. Wanneer we lichamelijk niet op en top gezond zijn, heeft dit een weerslag op onze mentale en geestelijke gemoedstoestand.

Daarom is het belangrijk om iedere dag de juiste dosering vitamines en mineralen op te nemen. Zij vormen de basis van je welzijn en stellen je in staat om een heldere en gestructureerde gedachtegang aan te houden.

Medisch Pedicure Sonia heeft een ruim aanbod aan beschikbare vitaminesupplementen, voedende huidcrèmes en gezonde shakes om haar klanten te helpen om in optimale conditie te blijven.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek samen met Sonia de mogelijkheden om uw voeten of uw lichaam terug in topconditie te krijgen!
 

Ligging en routebeschrijving