Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 13/12 07:00 - 17:00
Woensdag 14/12 07:00 - 17:00
Donderdag 15/12 Gesloten
Vrijdag 09/12 07:00 - 17:00
Zaterdag 10/12 07:30 - 14:00
Zondag 11/12 07:30 - 13:00

Info

Welkom bij bakkerij Oud Berthem 

Bakkerij Oud Berthem te Bertem is veel meer dan alleen een bakkerij, je kan er o.a. ook belegde broodjes, charcuterie, patisserie en fototaarten verkrijgen. Zaakvoerders Youri en Noëlla werken enkel met verse producten. Zo kan je telkens weer genieten van de pure smaak brood en banket.
 

Bakkerij

Deze bakkerij heeft een uitgebreid gamma van brood. Zo heb je de algemeen bekende witte en grijze broden, tijgerbroden en volkorenbroden. Daarnaast doen ze bij Oud Berthem graag wat extra voor hun klanten en zorgen ze voor verrassingsbroden. De ontbijtkoeken zoals croissants, chocoladekoeken, rozijnenkoeken, mogen uiteraard niet ontbreken in het assortiment.
 

Patisserie

Ben je een echte zoetekauw, dan moet je zeker en vast een bezoekje brengen aan Oud Berthem. Zij zorgen er dagelijks voor dat hun toog goed gevuld is met lekkere taarten en koeken. Ben je op zoek naar een taart voor een speciale gelegenheid, dan kunnen Youri en Noëlla zorgen voor een mooie fototaart. Het enige wat je hoeft te doen is hun een foto bezorgen en zij zorgen voor de rest.
 

Belegde broodjes

Heb je een drukke dag voor de boeg en geen tijd voor een lunchpakket? Ga langs bij Oud Berthem en zij zorgen voor een lekker belegd broodje dat 's middags nog steeds vers zal smaken. Je kan er de bekende smos, krabsla, kip curry, américain préparé krijgen maar ook speciale broodjes met kazen, kip,... tussen. Op de extra pagina kan je hun menu terugvinden. 
 

Charcuterie

Bakkerij Oud Berthem is niet alleen voorzien van brood en banket, je kan er ook charcuterie kopen voor tussen je boterham of broodje. Zij zorgen voor verse charcuterie die heerlijk zal smaken bij het verse brood van Youri en Noëlla. Een bezoekje brengen aan Oud Berthem te Bertem is een grote aanrader als je houdt van verse producten die huisgemaakt worden. 

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Oud Berthem een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Blijf verder doen zoals jullie b... 9 Review door: Valérie
Doe zo verder!!... 9,5 Review door: Diane
Onze beste wensen aan onze bakke... 9,7 Review door: Annie
Doe zo voort !! Proficiat !... 9,8 Review door: Serverius
Goe bezig... 9,6 Review door: ERWIN
Doe zo verder! Lekkere broodjes!... 9,9 Review door: Heidi
zijn super vriendelijke mensen a... 10 Review door: Elise