Openingsuren

Maandag 25/10 Gesloten
Dinsdag 26/10 07:00 - 17:00
Woensdag 27/10 07:00 - 17:00
Donderdag 28/10 07:00 - 17:00
Vrijdag 29/10 07:00 - 17:00
Zaterdag 30/10 07:30 - 17:00
Zondag 31/10 07:30 - 13:00

Info

Welkom bij bakkerij Oud Berthem 

Bakkerij Oud Berthem te Bertem is veel meer dan alleen een bakkerij, je kan er o.a. ook belegde broodjes, charcuterie, patisserie en fototaarten verkrijgen. Zaakvoerders Youri en Noëlla werken enkel met verse producten. Zo kan je telkens weer genieten van de pure smaak brood en banket.
 

Bakkerij

Deze bakkerij heeft een uitgebreid gamma van brood. Zo heb je de algemeen bekende witte en grijze broden, tijgerbroden en volkorenbroden. Daarnaast doen ze bij Oud Berthem graag wat extra voor hun klanten en zorgen ze voor verrassingsbroden. De ontbijtkoeken zoals croissants, chocoladekoeken, rozijnenkoeken, mogen uiteraard niet ontbreken in het assortiment.
 

Patisserie

Ben je een echte zoetekauw, dan moet je zeker en vast een bezoekje brengen aan Oud Berthem. Zij zorgen er dagelijks voor dat hun toog goed gevuld is met lekkere taarten en koeken. Ben je op zoek naar een taart voor een speciale gelegenheid, dan kunnen Youri en Noëlla zorgen voor een mooie fototaart. Het enige wat je hoeft te doen is hun een foto bezorgen en zij zorgen voor de rest.
 

Belegde broodjes

Heb je een drukke dag voor de boeg en geen tijd voor een lunchpakket? Ga langs bij Oud Berthem en zij zorgen voor een lekker belegd broodje dat 's middags nog steeds vers zal smaken. Je kan er de bekende smos, krabsla, kip curry, américain préparé krijgen maar ook speciale broodjes met kazen, kip,... tussen. Op de extra pagina kan je hun menu terugvinden. 
 

Charcuterie

Bakkerij Oud Berthem is niet alleen voorzien van brood en banket, je kan er ook charcuterie kopen voor tussen je boterham of broodje. Zij zorgen voor verse charcuterie die heerlijk zal smaken bij het verse brood van Youri en Noëlla. Een bezoekje brengen aan Oud Berthem te Bertem is een grote aanrader als je houdt van verse producten die huisgemaakt worden. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/