Openingsuren

Maandag 21/06 Gesloten
Dinsdag 22/06 10:00 - ...
Woensdag 23/06 10:00 - ...
Donderdag 24/06 10:00 - ...
Vrijdag 25/06 10:00 - ...
Zaterdag 26/06 10:00 - ...
Zondag 20/06 10:00 - ...

Foto’s

Info

Wees welkom bij Café/Feestzaal/Taverne Pallekeshof in Bertem

Het Pallekeshof werd recent overgenomen door nieuwe (jonge en enthousiaste) uitbaters. Het Pallekeshof is reeds jarenlang een gevestigde waarde in Leefdaal, deelgemeente van Bertem. Momenteel is het een typisch familiebedrijf, waar we onze klanten van een verse smaakvolle pint en/of kleine versnaperingen in een eigentijds interieur met een aangename sfeer aanbieden.
 

Café

Wanneer je binnen stapt bij het Pallekeshof, zal jij je onmiddelijk thuis voelen. De aangenaame sfeer in combinatie met een gezellige inrichting en enthousiaste uitbaters zorgt voor een compleet geheel van plezier en ontspanning samen met een lekker drankje. 
 

Feestzaal

Boven het café bevindt zich een grote feestzaal, waarin verenigingen zich thuis zullen wanen voor hun restaurantdagen,steak en andere mosselweekends. Eveneen ideaal voor koffietafels,huwelijks,doop of andere communiefeesten. Er is ook een kleiner zaaltje voor vergaderingen. Regelmatig zijn er organisaties vanuit Pallekeshof : karaoke avonden, carnaval vieringen......
 

Parking

Het Pallekeshof beschikt over een zeer ruime parking. Langs een inrijpoort, links van het café kun je ongestoord parkeren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief