Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Martin Ronsmans zorgt persoonlijk voor al uw renovatie- en herstellingswerken!

 

Bij R&V kan u terecht voor al uw herstellingen en onderhoud. U kunt beroep doen op onze diensten voor al uw kleine metsel- en dakwerken, het plaatsen van vloer- en wandtegels, het plaatsen van laminaat en valse plafonds, vochtbehandelingen, rioleringswerken en schilderwerken. Daarnaast bieden wij ook een klusjesdienst aan voor al uw kleine en grote klusjes.

 

Wie zijn we?

Al 20 jaar zorgt Martin van R&V er persoonlijk voor dat alle werken met de nodige professionaliteit en vakkundigheid worden uitgevoerd. Door deze jarenlange ervaring weet Martin perfect hoe hij moet inspelen op de noden van zijn klanten. Indien u op zoek bent naar een specialist voor al uw renovatie- en herstellingswerken, dan bent u bij Martin op de juiste plek.

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Soms hebt u tijdens het renoveren van uw huis nood aan wat professionele hulp. Martin kan u daarbij de expertise bezorgen die u zoekt. 
 
Geen enkele job is voor Martin te klein. Doe beroep op onze klusjesdienst voor al uw kleine klusjes die je liever in professionele handen laat. Zo kan u ons bijvoorbeeld contacteren voor al uw  kleine schilderwerken of kleine sanitaire werken.
 
Schakel Martin in voor al uw kleine metselwerken zoals de renovatie van bestaande muren en het plaatsen van nieuwe muren. Is uw dak deels aan vervanging toe? Loopt er water door uw dak? Ook voor kleine dakwerken kan Martin u met de nodige kennis bijstaan. 
 
Wenst u nieuwe tegels in de keuken? Hebben uw badkamertegels nood aan een opfrissing? Wenst u een inloopdouche te plaatsen in de badkamer? Voor het plaatsen van al uw vloer- en wandtegels bent u bij R&V op het juiste adres. Van natuursteen, tot keramische tegels, u vraagt en wij plaatsen! Ook voor het plaatsen van laminaat, vinyl en valse plafonds kan u bij Martin terecht. 
 
Ook voor rioleringswerken van A tot Z bent u op de juiste plek. Wij kunnen u hulp bieden bij het ontstoppen, aansluiten, herstellen en onderhouden van al uw afvoerleidingen. 
 
Hebt u last van insijpelend of opstijgend vocht in uw huis? Voor professionele vochtbehandelingen moet je niet verder zoeken. Elk probleem wordt met de nodige expertise opgelost. 
 
Hebt u een huis in de stad en hebt u behoefte aan het bovengronds opslaan van regenwater? Ook voor het plaatsen van stijlvolle regentonnen, die tot wel 200 tot 2000 liter water opslaan, kan u ons contacteren.

 

Interesse of meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek en een gratis offerte op maat. 

 

Tel: 0476/62.67.02 of 016/48.91.14

Mail: martin.ronsmans@telenet.be 

 

 

 

 

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief