Hondenstudio

Openingsuren

Maandag 21/09 09:00 - 17:00
Dinsdag 22/09 GeslotenGesloten
Woensdag 23/09 09:00 - 17:00
Donderdag 24/09 09:00 - 17:00
Vrijdag 25/09 09:00 - 17:00
Zaterdag 26/09 09:00 - 16:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hondenstudio te Bierbeek biedt al meer dan 15 jaar professionele hondenverzorging voor alle rassen. Breng uw hond binnen voor een scheer-, pluk-, borstel- of wasbeurt volledig aangepast aan het ras en het type vacht!
 

Hondenverzorging: wassen en trimmen voor alle rassen

Alle rassen, zowel grote als kleine honden, worden bij Hondenstudio Bierbeek volgens hun ras getoiletteerd. Kammen, plukken, scheren en knippen gebeurt dus volledig volgens technieken die de vacht respecteren. Plukhonden worden geplukt, kniphonden geknipt en borstelhonden worden geborsteld. Het wassen van uw hond wordt eveneens volledig aangepast aan de noden van uw huisdier. Dit gebeurt met een van de vele verschillende beschikbare shampoos, expliciet bedoeld voor het type vacht van uw hond.
 

Grondige verzorgen van de oren en nagels

Uiteraard gaat de totaalverzorging van uw hond veel verder dan alleen de verzorging van de vacht, ook al is dit een belangrijk onderdeel ervan. Hiernaast worden bijvoorbeeld ook steeds de oren van uw hond grondig nagekeken en gespoeld, indien er vuiligheid langere tijd in de oren achterblijft kan dit immers voor klitten en ontstekingen zorgen! Ook de pootjes worden goed onder handen genomen: na een grondige reiniging worden de nagels geknipt naar een geschikte lengte voor het ras. Zo vermijdt uw hond bepaalde kwetsuren aan de poten.

Is uw hond toe aan een was- en/of trimsessie? Kom dan zeker eens langs bij Hondenstudio Bierbeek! Het hondenkapsalon te Bierbeek verwelkomt alle honden, groot of klein, kortharig of langharig. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer vriendelijke mensen en zeer... 9,9 Review door: Marina
Zeer goede service. Zeer vriende... 10 Review door: Urbanie
Supervriendelijk team!... 9,7 Review door: Ingrid
Vriendelijk, vlotte omgang met h... 9,5 Review door: Elien
Onze hand Isabelle wordt steeds... 9,5 Review door: Marie Louise
Goede service en heel hond vrien... 10 Review door: Nathalie