Hondenstudio

Openingsuren

Maandag 04/07 09:00 - 17:00
Dinsdag 05/07 GeslotenGesloten
Woensdag 29/06 09:00 - 17:00
Donderdag 30/06 09:00 - 17:00
Vrijdag 01/07 09:00 - 17:00
Zaterdag 02/07 09:00 - 16:00
Zondag 03/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hondenstudio te Bierbeek biedt al meer dan 15 jaar professionele hondenverzorging voor alle rassen. Breng uw hond binnen voor een scheer-, pluk-, borstel- of wasbeurt volledig aangepast aan het ras en het type vacht!
 

Hondenverzorging: wassen en trimmen voor alle rassen

Alle rassen, zowel grote als kleine honden, worden bij Hondenstudio Bierbeek volgens hun ras getoiletteerd. Kammen, plukken, scheren en knippen gebeurt dus volledig volgens technieken die de vacht respecteren. Plukhonden worden geplukt, kniphonden geknipt en borstelhonden worden geborsteld. Het wassen van uw hond wordt eveneens volledig aangepast aan de noden van uw huisdier. Dit gebeurt met een van de vele verschillende beschikbare shampoos, expliciet bedoeld voor het type vacht van uw hond.
 

Grondige verzorgen van de oren en nagels

Uiteraard gaat de totaalverzorging van uw hond veel verder dan alleen de verzorging van de vacht, ook al is dit een belangrijk onderdeel ervan. Hiernaast worden bijvoorbeeld ook steeds de oren van uw hond grondig nagekeken en gespoeld, indien er vuiligheid langere tijd in de oren achterblijft kan dit immers voor klitten en ontstekingen zorgen! Ook de pootjes worden goed onder handen genomen: na een grondige reiniging worden de nagels geknipt naar een geschikte lengte voor het ras. Zo vermijdt uw hond bepaalde kwetsuren aan de poten.

Is uw hond toe aan een was- en/of trimsessie? Kom dan zeker eens langs bij Hondenstudio Bierbeek! Het hondenkapsalon te Bierbeek verwelkomt alle honden, groot of klein, kortharig of langharig. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hondenstudio een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

👍... 8,5 Review door: Benny
Geen tips. Altijd vriendelijke o... 10 Review door: Marina
Top... 7,8 Review door: Maya
Zeer vriendelijk!... 8,2 Review door: Lander
Zeer vriendelijke mensen en zeer... 9,9 Review door: Marina
Zeer goede service. Zeer vriende... 10 Review door: Urbanie