Openingsuren

Maandag 04/07 08:00 - 17:00
Dinsdag 05/07 08:00 - 17:00
Woensdag 06/07 08:00 - 17:00
Donderdag 30/06 08:00 - 17:00
Vrijdag 01/07 08:00 - 17:00
Zaterdag 02/07 08:00 - 12:00
Zondag 03/07 Gesloten

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een groothandel in hout in de buurt van Bierbeek? Jadimex is specialist op vlak van duurzaam tropisch hardhout 

Dankzij een jarenlange specialisatie in tropisch hardhout kan u als klant rekenen op duidelijk en correct advies over de producten. De groothandel in hout werkt met een grote voorraad en een groot assortiment aan tropisch hardhout en beschikt over een eigen atelier om zo klanten maatwerk voor houten tuinprojecten aan te bieden. U kunt in Bierbeek terecht voor duurzame houtsoorten voor toepassing in houten terrassen, keermuren, borderwanden, afsluitingen, pergola's, carports en meer. 
 

Tropisch hardhout

Van houten poorten tot tuinschermen, van terrasplanken tot keerwanden, hout wordt steeds vaker gebruikt in de tuin. Tropisch hardhout is veel steviger dan zijn Europese tegenhangers en is een erg duurzaam materiaal, wat deze houtsoort erg geschikt maakt voor houttoepassingen.
 

Houten omheining

Jadimex kan de houten omheining van uw dromen plaatsen! Van houten poorten tot tuinschermen, tot schitterende paardenomheiningen. Bovendien bent u met tropisch hardhout zeker van een duurzaam product waarvan u jaren zal kunnen genieten.
 

Carport in hout

Nood aan een extra parkeerplaats waar uw auto veilig staat? Een extra garage plaatsen is niet altijd een optie. Een carport in hout kan de oplossing bieden. Werken met hout is niet alleen goed voor het milieu, maar heeft ook als voordeel dat het gemakkelijk te plaatsen is. Of u nu gaat voor een open of een gesloten carport, Jadimex te Bierbeek maakt uw carport op maat. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Jadimex bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Zeer vriendelijk!... 8,3 Review door: Mohamed
Goede zaak... 7,8 Review door: Olivia
fijne zaak!... 9,8 Review door: Guido
Zeer professionele uitleg en de... 10 Review door: Roderik
heel blij... 9,5 Review door: Tibon