Brilcenter Maertens

Openingsuren

Maandag 19/04 Gesloten
Dinsdag 20/04 09:00 - 18:00
Woensdag 21/04 09:00 - 18:00
Donderdag 22/04 09:00 - 18:00
Vrijdag 16/04 09:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 09:00 - 17:00
Zondag 18/04 Gesloten

Foto’s

Info

Dankzij Brilcenter Maertens hebt u een mooie kijk op het leven

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril, montuur, lenzen of brilglazen, is Brilcenter Maertens te Blankenberge uw specialist terzake! Reeds 4 generaties lang verzorgt en onderhoudt deze zaak met trots het zicht van de inwoners van deze kustgemeente. 
 

Oogtest

Merkt u dat uw zicht achteruit gaat en wilt u graag uw ogen eens laten testen? Deze optieker voert met alle plezier een oogtest uit om uw ogen eens te screenen en een bril of lenzen op de juiste sterkte aan te raden.
 

Nieuwe bril

Bij Brilcenter Maertens kan u rekenen op een uitmuntend advies en trendy brilmonturen met garantie op de beste prijzen. Allereerst wordt bij een nieuwe klant een ogentest afgenomen om zo de sterkte van uw lenzen of brilglazen te bepalen. Vervolgens wordt er gezocht naar een stijlvol montuur dat past bij het uiterlijk van de klant. Tenslotte worden de brilglazen op sterkte gemaakt en kan de klant enige tijd later zijn bestelde bril komen ophalen.

Er zijn diverse soorten brillen te krijgen bij Brilcenter Maertens. Zo vindt u er een geschikte bril om de hele dag door te dragen, maar ook leesbrillen, zonnebrillen en zelfs verrekijkers!
 

Ray-Ban, Lacoste, Robert K,...

U vindt in de zaak een breed aanbod aan eigentijdse en trendy monturen van verschillende merken terug, zoals Ray-Ban, Lacoste, G-Star Raw en exclusief voor de streek monturen van Kaos, Robert K en Von Bogen. 

 

Lenzen

Misschien verkiest u wel lenzen boven het dragen van een bril. Ook daar kan Brilcenter Maertens u in bijstaan. Met een ruim assortiment aan harde of zachte lenzen, kleurlenzen, daglenzen, maandlenzen en lenzenvloeistof van de beste merken kunnen klanten die lenzen dragen hier ook terecht! De zaakvoerders van deze familiezaak heten u alvast welkom in hun winkel!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Nieuwe bril of lenzen nodig?

Kom langs bij Brilcenter Maertens en helpen jou in de zoektocht naar de perfecte bril of contactlenzen. Er is geen afspraak nodig.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief