Mosselhuis

Openingsuren

Maandag 29/07 11:30 - ...
Dinsdag 23/07 11:30 - ...
Woensdag 24/07 11:30 - ...
Donderdag 25/07 11:30 - ...
Vrijdag 26/07 11:30 - ...
Zaterdag 27/07 11:30 - ...
Zondag 28/07 11:30 - ...

Info

Mosselhuis Blankenberge

Het beste van de zee, dagelijks vers op uw bord!
De gerechten bij restaurant Mosselhuis zijn om duimen en vingers bij af te likken. Of u nu gaat lunchen of dineren, elke dag opnieuw kan u rekenen op overheerlijke gerechten met de beste producten en met uiterste zorg voor u bereid. U vindt in het Mosselhuis in Blankenberge een uitgebreide kaart met diverse visgerechten en een ruime keuze aan vissoorten.

Weet u niet wat kiezen? Laat u dan eens culinair verrassen door de "kabeljauw van de chef" te proeven, of één van hun heerlijke vispannetjes!
 

Vleesgerechten en andere bereidingen

Verkiest u een stuk vlees boven een visgerecht? Geen probleem bij het Mosselhuis! Vleesliefhebbers vinden er op het menu eveneens een uitgebreide keuze aan vleesgerechten terug.

De kaart wordt verder nog aangevuld met salades, scampi-bereidingen, oesters en uiteraard op verschillende manieren bereide mosselen. Chef-kok Jean-Paul zal u zeker weten te verrassen!
 

Op bezoek in Blankenberge

Bent u in Blankenberge op vakantie, op daguitstap of aan het werk en hebt u zin in een kwalitatieve en lekkere maaltijd?

Spring zeker binnen in het Mosselhuis en laat u verrassen door de veelzijdigheid in een gezellig en aangenaam kader.
 

Smakelijk!

Restaurant Mosselhuis in Blankenberge staat garant voor overheerlijke gerechten met verse producten aan eerlijke prijzen. Geniet er van het beste dat de zee u te bieden heeft! U wordt er steeds met een brede glimlach onthaald en bediend!

Ligging en routebeschrijving