Andere belangrijke handelaars

Banner Mosselhuis

Mosselhuis

Openingsuren

Maandag 11:30 - ...
Dinsdag 11:30 - ...
Woensdag 11:30 - ...
Donderdag 11:30 - ...
Vrijdag 11:30 - ...
Zaterdag 11:30 - ...
Zondag 11:30 - ...

Tijdens de maanden Juli & augustus zijn wij ook open op donderdag.

eind november tot half december

Info

Restaurant Mosselhuis in Blankenberge staat garant voor overheerlijke gerechten met verse producten aan eerlijke prijzen. Geniet er van het beste dat de zee u te bieden heeft. U wordt er steeds met een brede glimlach onthaald en bediend. 

 

Het beste van de zee, dagelijks vers op uw bord! 

Of u nu gaat lunchen of dineren. Elke dag opnieuw kan u rekenen op overheerlijke gerechten met de beste producten en met uiterste zorg voor u bereid. U vind in het Mosselhuis te blankenberge een uitgebreide kaart met diverse visgerechten uit een ruime keuze aan vissoorten. Proef zeker ook eens de kabeljauw van de chef of één van hun heerlijke vispannetjes. 

 

De kaart wordt aangevuld met salades, scampi bereidingen, oesters en uiteraard op verschillende manieren bereide mosselen. Jean-Paul zal u zeker verrassen! 

 

Eet u liever vlees? Geen probleem in het Mosselhuis te Blankenberge vind eveneens een uitgebreide keuze aan vleesgerechten terug. 

 

Bent u in Blankenberge op vakantie, op daguitstap of aan het werk? Spring zeker binnen in het Mosselhuis en laat u verrassen door de veelzijdigheid in een gezellig en aangenaam kader. Smakelijk!

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Mosselhuis, 8370 Blankenberge, De Smet de Naeyerlaan 43