Lenaerts Schrijnwerkerij

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/11 09:00 - 17:00
Woensdag 27/10 09:00 - 17:00
Donderdag 28/10 09:00 - 17:00
Vrijdag 29/10 09:00 - 17:00
Zaterdag 30/10 09:00 - 16:00
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Info

Houten poorten met FSC claim
Door te voldoen aan de strenge eisen die 'Forest Stewardship Council' of kort FSC, behaalde Lenaerts Houten Poorten onlangs zijn FSC Certificaat en COC-nummer. Deze organisatie ondersteund door het WWF ziet er op toe dat hout op legale wijze ontgonnen wordt en dat de bosbeheerder voldoet aan de milieu, sociale en economische eisen die voorop gesteld zijn.
Door alleen hout aan te kopen met FSC-claim kunnen wij u producten aanbieden, die vervaardigd zijn met respect voor de grondstoffen en de omgeving waar ze zijn ontgonnen.
Op deze manier willen wij bijdragen aan de verbetering van het milieu en de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Illegaal gekapt hout krijgt zo geen kans meer.
Wij hopen dat u ons daar in zal volgen.
 
De charme van een houten poort
Het natuurlijke patina dat een onbehandelde poort in padoek na een jaar vertoont, kan niet geëvenaard worden door een andere houtsoort. Het vergrijsde hout past volledig in een natuurlijke omgeving. Anderzijds vormen Sipo of Western Red Cedar - indien een afwerking met lak of olie vereist is - de beste basis.
 
Uw post in een houten brievenbus
In combinatie met uw houten poort bieden wij u houten brievenbussen aan op maat. Deze kunnen achteraan de poort of deur gemonteerd worden of kunnen los staan. Verschillende modellen in diverse houtsoorten en afwerkingen zijn mogelijk. Bovendien kan aan uw specifieke wensen wat betreft afmeting en uitvoering voldaan worden.
 
Vervaardiging
Onze poorten worden vervaardigd met moderne machines volgens de traditionele pen- en gatverbinding. Deze duurzame verbinding en de grote houtsecties maken dat we een stevig geheel verkrijgen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Er wordt veel aandacht aan details geschonken waardoor deze solide constructie ook mooi oogt. Al van bij het ontwerp wordt er rekening gehouden met de specifieke eisen die een houten opritpoort heeft om gedurende vele jaren weer en wind te doorstaan.
 
Neem een kijkje op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Lenaerts.Houten.Poorten?fref=ts
Binnenkijken in onze toonzaal en werkplaats kunt u nu via google streetview: http://goo.gl/maps/uh7Rj

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/