Openingsuren

Maandag 22/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 23/08 09:00 - 17:00
Woensdag 17/08 09:00 - 17:00
Donderdag 18/08 09:00 - 17:00
Vrijdag 19/08 09:00 - 17:00
Zaterdag 20/08 09:00 - 16:00
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Info

Poorten Lenaerts zal voortaan deel uitmaken van De Sutter Naturally uit Kampenhout. De Sutter Naturally is een gevestigde waarde met meer dan 45 jaar ervaring in de productie en plaatsing van houten omheiningen, poorten en schuilstallen.

 

De Sutter Naturally plant over een jaar een nieuw belevingscentrum en productiehal in Kampenhout in gebruik te nemen, waar zowel hun huidige als de activiteiten van Poorten Lenaerts onderdak zullen krijgen. Tot zolang blijven de activiteiten van Poorten Lenaerts in Bonheiden en verandert er voor jou als klant weinig.

 

De werknemers van Poorten Lenaerts maken de overstap naar De Sutter Naturally, en verhuizen op termijn mee naar Kampenhout. De expertise en service die jullie van Poorten Lenaerts gewoon zijn blijft dus zeker en vast behouden. Waarden die De Sutter Naturally eveneens hoog in het vaandel draagt!

 

De naam Poorten Lenaerts verdwijnt op termijn uit het straatbeeld, maar de service en kwaliteit blijven. Meer nog: De Sutter Naturally wil verder inzetten op innovatie om zo een nog kwaliteitsvoller en duurzamer product te kunnen afleveren.

 

De overname biedt voor jou als klant enkel voordelen.


Houten poorten met FSC claim
Door te voldoen aan de strenge eisen die 'Forest Stewardship Council' of kort FSC, behaalde Lenaerts Houten Poorten onlangs zijn FSC Certificaat en COC-nummer. Deze organisatie ondersteund door het WWF ziet er op toe dat hout op legale wijze ontgonnen wordt en dat de bosbeheerder voldoet aan de milieu, sociale en economische eisen die voorop gesteld zijn.
Door alleen hout aan te kopen met FSC-claim kunnen wij u producten aanbieden, die vervaardigd zijn met respect voor de grondstoffen en de omgeving waar ze zijn ontgonnen.
Op deze manier willen wij bijdragen aan de verbetering van het milieu en de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Illegaal gekapt hout krijgt zo geen kans meer.
Wij hopen dat u ons daar in zal volgen.
 
De charme van een houten poort
Het natuurlijke patina dat een onbehandelde poort in padoek na een jaar vertoont, kan niet geëvenaard worden door een andere houtsoort. Het vergrijsde hout past volledig in een natuurlijke omgeving. Anderzijds vormen Sipo of Western Red Cedar - indien een afwerking met lak of olie vereist is - de beste basis.
 
Uw post in een houten brievenbus
In combinatie met uw houten poort bieden wij u houten brievenbussen aan op maat. Deze kunnen achteraan de poort of deur gemonteerd worden of kunnen los staan. Verschillende modellen in diverse houtsoorten en afwerkingen zijn mogelijk. Bovendien kan aan uw specifieke wensen wat betreft afmeting en uitvoering voldaan worden.
 
Vervaardiging
Onze poorten worden vervaardigd met moderne machines volgens de traditionele pen- en gatverbinding. Deze duurzame verbinding en de grote houtsecties maken dat we een stevig geheel verkrijgen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Er wordt veel aandacht aan details geschonken waardoor deze solide constructie ook mooi oogt. Al van bij het ontwerp wordt er rekening gehouden met de specifieke eisen die een houten opritpoort heeft om gedurende vele jaren weer en wind te doorstaan.
 
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Lenaerts Schrijnwerkerij een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond