De Wachter J bv

Openingsuren

Maandag 21/06 Gesloten
Dinsdag 22/06 14:00 - 18:00
Woensdag 23/06 14:00 - 18:00
Donderdag 24/06 09:00 - 18:00
Vrijdag 25/06 Gesloten
Zaterdag 19/06 09:00 - 18:00
Zondag 20/06 Gesloten

Foto’s

Info

BVBA De Wachter J. te Boom is al sinds 1952 aanwezig op de markt van binnenhuisdecoratie. Voor al uw schilderwerken, behangwerken en vloerbekleding, alsook voor het plaatsen van zonnewering en voor al uw onderhoudsproducten en méér moet u slechts één adres onthouden: De Wachter J. in Boom. De Wachter doet ook de verhuur van behangafstomers, tapijtreinigers, verfafbranders en tapijtschuurders.
 

Vloerbekleding

Op zoek naar een vloerbekleding die perfect past in uw interieur? De Wachter J. biedt u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en dessins. Het personeel van de interieurwinkel in Boom staat u graag bij met de keuze van de geschikte vloerbedekking.
 

Zonwering

De Wachter J. staat graag in voor het plaatsen van zonnewering. Met een zonweringsysteem verhoogt u de waarde van uw woning en bepaalt u zelf de hoeveelheid schaduw op uw terras. Van binnenuit wordt het zicht op uw tuin of terras niet gehinderd en op warme dagen creëert u binnen én buiten de nodige schaduw en verkoeling.
 

Schilderen en behangen

Op zoek naar een specialist in het schilderen en behangen binnen uw huis? Als bedrijf met jaren ervaring in schilderen en behangen garandeert De Wachter J. uw woning van perfect afgewerkte schilder- en behangwerken, wat uw persoonlijke wensen ook mogen zijn. De schilder uit Boom werkt met kwalitatieve verfproducten van Boss Paints en kan u een uitgebreid aanbod behangpapier presenteren om uw keuze uit te maken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief