Meeus Car Wash

Openingsuren

Maandag 28/06 Gesloten
Dinsdag 29/06 08:30 - 18:00
Woensdag 23/06 08:30 - 18:00
Donderdag 24/06 08:30 - 18:00
Vrijdag 25/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 26/06 08:30 - 18:00
Zondag 27/06 Gesloten

Foto’s

Info

Meeus Car Wash


"Clean cars for a clean image!" Zo luidt de slogan van Meeus Car Wash. En kan u zeggen dat ze geen gelijk hebben? Met een vuile auto rondrijden dat ziet er toch niet uit hé, laat hem dus snel weer blinken als nieuw bij Meeuws Car Wash! 
 

Tunnelwash

Wat uw auto ook heeft meegemaakt: hij zal weer proper zijn na uw bezoek aan Meeus Car Wash. Voor een gestandaardiseerde greiniging kan u terecht bij de wastunnel, en die wordt daar grondigd behandeld hoor!. De tunnel is zo ingesteld dat deze snel, milieuvriendelijk en veilig is. Afhankelijk van hoe vuil uw wagen is en hoe hard u deze wilt laten blinken krijgt u de keuze uit drie verschillende wasprogramma's: normal voor een standaardwas, polish voor schuimpolish en extra reiniging van de velgen en polish extreme voor de ultieme kuiservaring voor uw wagen. Voor meer informatie omtrent de wasprogramma's en de tarieven kan u steeds terecht op de website van Meeus Car Wash, 
 

Self car wash

Voor wie liever zelf aan de slag gaat biedt Meeus Car Wash een uitgebreide self car wash aan. De self car wash is altijd open, 24/24, 7/7. Deze manier van wassen is uiteraard goedkoper en kan heel snel gaan, afhankelijk van hoe grondig u uw wagen wilt wassen. Iedere wasvloer is voorzien van alles wat u nodig heeft. Dit omvat warm water voor het afspoelen van uw auto, een schuimborstel voor het inzepen van uw wagen, een wax en osmosewater voor vlekvrij drogen. Daarbovenop zijn de wasvloeren ruim, zodat u genoeg bewegingsruimte heeft, en hebben ze allemaal een verlichte overkapping: zo kan u zelfs 's nachts uw auto wassen. 

Vragen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Meeus Car Wash, , en onthoud goed: "Clean cars for a clean image!"

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief