Meeus Car Wash

Openingsuren

Maandag 10/12 Gesloten
Dinsdag 11/12 08:30 - 18:00
Woensdag 12/12 08:30 - 18:00
Donderdag 13/12 08:30 - 18:00
Vrijdag 14/12 08:30 - 18:00
Zaterdag 15/12 08:30 - 18:00
Zondag 16/12 Gesloten

Foto’s

Info

"Clean cars for a clean image!" Zo luidt de slogan van Meeus Car Wash, en kan u zeggen dat ze geen gelijk hebben? Rondrijden met een vuile auto ziet er niet uit, laat deze dus gauw weer blinken als nieuw bij Meeuws Car Wash! 
 

Tunnelwash

Wat uw wagen ook heeft meegemaakt: ze zal weer proper zijn na uw bezoek aan Meeus Car Wash. Voor een gestandaardiseerde grondige reiniging kan u terecht bij de wastunnel. De tunnel is zo ingesteld dat deze snel, veilig en milieuvriendelijk is. Afhankelijk van hoe vuil uw wagen is en hoe hard u deze wilt laten blinken krijgt u de keuze uit drie verschillende wasprogramma's: normal voor een standaardwas, polish voor schuimpolish en extra reiniging van de velgen en polish extreme voor de ultieme kuiservaring voor uw wagen. Voor meer informatie omtrent de wasprogramma's en de tarieven kan u steeds terecht op de website van Meeus Car Wash, 
 

Self car wash

Voor wie liever zelf aan de slag gaat biedt Meeus Car Wash een uitgebreide self car wash aan. De self car wash is altijd open, 24/24, 7/7. Deze manier van wassen is uiteraard goedkoper en kan heel snel gaan, afhankelijk van hoe grondig u uw wagen wilt wassen. Iedere wasvloer is voorzien van alles wat u nodig heeft. Dit omvat warm water voor het afspoelen van uw auto, een schuimborstel voor het inzepen van uw wagen, een wax en osmosewater voor vlekvrij drogen. Daarbovenop zijn de wasvloeren ruim, zodat u genoeg bewegingsruimte heeft, en hebben ze allemaal een verlichte overkapping: zo kan u zelfs 's nachts uw auto wassen. 

Heeft u nog vragen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Meeus Car Wash, , en onthoud goed: "Clean cars for a clean image!"

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Meeus Car Wash 2018

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Meeus Car Wash als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden