Openingsuren

Maandag 11/12 Gesloten
Dinsdag 12/12 Gesloten
Woensdag 13/12 Gesloten
Donderdag 14/12 Gesloten
Vrijdag 15/12 Gesloten
Zaterdag 09/12 Gesloten
Zondag 10/12 Gesloten

Foto’s

Info

De Creaschuur is dé hobbywinkel in je buurt

De Creaschuur in Boutersem heeft kleurrijke collecties in hobbymaterialen. Dat gaat van breien en naaien tot haken en handwerken. Vul je knutseldoos met allerlei knutselgerei om aan de slag te gaan en zo tot unieke creaties te komen als resultaat. 
 

Breigerief kopen

Bij De Creaschuur vind je een ruim aanbod aan wol en overig breigerief zoals Bergère de France. Ben je een beginneling of reeds gevorderd in breien, Nadia van De Creaschuur helpt je graag verder. Breigerief kopen was nog nooit zo makkelijk als bij De Creaschuur. 
 

Naaigerief kopen

De Creaschuur heeft een groot assortiment aan naaistoffen in de aanbieding. Hou je van hevige, opvallende kleuren of van een neutraal design, Nadia is een ervaren naaister die je met plezier op weg helpt in de zoektocht naar de juiste stoffen. 
 

Leren haken en haakpatronen

Ook de hakers onder ons kunnen hun haakmateriaal kopen bij De Creaschuur. Nadia selecteert steeds een ruim assortiment waarop jij je fantasie kunt loslaten. Beginnende of gevorderde hakers, iedereen vindt steeds hun gading bij De Creaschuur. 
 

Borduren

Met borduren maak je prachtige versieringen met naald en garen op o.a. een tafeldoek of kussen. Bij De Creaschuur kan je borduurnaalden en borduurgaren maar ook complete borduurpakketten kopen waarmee je makkelijk van start kunt gaan. Vrijblijvend advies van zaakvoerster Nadia krijg je er gratis bij. 
 

Pixelhobby

Is jouw lievelingshobby de pixelhobby, dan ben je op de juiste plaats beland bij De Creaschuur. Nadia weet namelijk alles af van pixelen en heeft fantastische pixelpakketten op jouw maat. Je kunt de pakketten zelf samenstellen of enkele kleuren aanpassen. Wil je alvast een voorproefje van de mogelijkheden, bekijk dan hier de patrooncatalogus. Ook een pixelpakket met eigen foto is mogelijk. Bij pixelhobby is het de bedoeling om kleine steentjes te plaatsen op een basisplaat met pinnetjes. Dit is dus zonder lijm. Koop je pixelpakketten bij De Creaschuur en maak prachtige schilderijen zonder dat er een verfborstel of potlood bij komt kijken. 
 

Diamond Painting

De diamond painting wereld is een wereld waarin je kleine steentjes, vastlegd op een klevend canvasdoek. Deze techniek heeft een ruitpatroon waarin je nummers en symbolen opgedrukt ziet staan, zodat je weet welke steentjes op welke plaatsen moeten gekleefd worden. Kom alles te weten van diamond painting en ga langs bij Nadia. Diamond painting kopen, dat doe je bij De Creaschuur. 
 

Handwerk, handwerkmaterialen kopen

Het gamma aan handwerkmaterialen kent geen einde bij De Creaschuur. Nadia heeft enkel pure en natuurlijke handwerk- en knutselmaterialen in haar assortiment. Geef je creativiteit een boost en koop je handwerkmaterialen bij De Creaschuur. Ook staat zij je graag bij in het zoeken naar het juiste materiaal voor je handwerkproject. 
 

Hobbymaterialen kopen

De Creaschuur kan je het best omschrijven als een gezellige stoffen- en garenwinkel. Nadia heeft een ruim gamma aan stoffen en wol om te borduren, breien, haken en te naaien. Zij biedt je een uniek aanbod aan allerlei materialen en benodigdheden om je favoriete hobby te kunnen uitvoeren. 
 

Workshops, verjaardagsfeestjes en breilessen

Tijdens één van de leuke workshops kan je kennismaken met de leukste knutseltechnieken. Ook kinderen kunnen zich creatief uitleven tijdens een speciaal verjaardagsfeest. In het gezellig breicafé van De Creaschuur kan je steeds terecht om in een gezellige groep te handwerken en nieuwe technieken te leren. Voor meer info kan je steeds een bezoek brengen aan Nadia. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Creaschuur

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Creaschuur een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond