Hoekske ('t)

Openingsuren

Maandag 02/03 10:30 - ...
Dinsdag 03/03 10:30 - ...
Woensdag 26/02 10:30 - ...
Donderdag 27/02 Gesloten
Vrijdag 28/02 16:00 - ...
Zaterdag 29/02 10:30 - ...
Zondag 01/03 10:30 - ...

Foto’s

Info

Marleen Van den Broeke met haar man Michel is reeds de vierde generatie Van den Broeke, die de taverne 't  Hoekske te Brakel-Elst uitbaten. Zij zorgen voor een warm onthaal, een familiale sfeer en een prima verzorgde bediening.

Na een stevige wandeling of een vermoeiende fietstocht in het idylisch heuvelachtige landschap, kan je op het zonnige terras genieten van een streekbier en een borrelhapje. 

Er zijn steeds snacks te verkrijgen en in de namiddag vers gemaakte pannekoeken, een geuteling of een verfrissende  ijscoupe.

Er is een zaal beschikbaar voor eender welke privé aangelegenheid zoals familie-, bedrijfs- of verjaardagsfeest, een event, een vergadering of een rouwmaaltijd. Hiervoor is er een afzonderlijke inkom, buitenterras en sanitair voorzien.


Geutelingen

De geutelingen zijn het best bewaarde culinaire geheim van de Vlaamse Ardennen. Dit streekprodukt uit Elst wordt uitsluitend in de winter gegoten. Een geuteling ziet eruit als een dikke pannekoek en wordt gegoten in een houtoven op tegels. Kom ze zeker eens proeven, het is de moeite waard! We serveren ze het hele jaar door.

Wielertoeristenclub WTC Elst

WTC Elst rijdt in drie groepen: de ene rijdt gemiddeld een 60-tal kilometer af, terwijl de andere gaat voor zondagse ritten van 80 kilometer. Zelfs de vrouwen vinden er hun gading in de afzonderlijke vrouwenclub. Tijdens het seizoen wordt elke zondag om 9 uur verzameld aan het clublokaal taverne 't Hoekske.
Meer info: www.wtc-elst.be

Biljartclub

Voorzitter Guy Pollet ziet zijn leden biljarten vanaf september tot mei. Er wordt elke vrijdagavond 'tap Américain' gespeeld. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief