Openingsuren

Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Na afspraak

Foto’s

Info

Vp Service in Brakel heeft reeds 30 jaar ervaring met lichtreclames en zonwering. Het bedrijf is gespecialiseerd in aluminium-metaalconstructies op maat. Bent u op zoek naar een expert in afsluitingen, glaswanden, lamellen roosters, of wenst u een schuifhek op rail, een terras overkapping, tuinschermen of zonwering? VP Service maakt het voor u waar. U kan hier eveneens terecht voor al uw herstellingen.
 

Sectionaalpoorten Verano

VP Service voorziet uw woning graag van de Verano sectionaalpoort, die een maximale vrije ruimte geeft voor het parkeren van uw auto. De plaatsing wordt uitgevoerd met dubbelwandige panelen, beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Met de bijgeleverde afstandsbediening is de poort makkelijk te bedienen vanuit uw auto.
 

Rolluiken Verano

VP Service werkt met de rolluiken van Verano, om u zo een comfortabel en veilig gevoel te geven. Uw woning wordt beschermd tegen ongewenst bezoek door de inbraak vertragende werking van de rolluiken. Met de isolerende functie houdt u in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten, wat leidt tot een flinke besparing op de energiekosten.
 

Zonwering

Ook voor zonwering kan u bij VP Service terecht. Zonwering helpt u om binnen in huis de lichtinval en temperatuur te bepalen. In veel gevallen is het ook belangrijk voor uw privacy. Via zonnewering van VP Service kan u snel en efficiënt de zon buiten houden. Niet alleen omwille van de oververhitting, maar ook om verkleuringen van uw interieur en storende lichtinval op uw tv- of pc-schermen tegen te gaan is dit een mooie oplossing.
 

Ligging en routebeschrijving