Criel Eric Chapewerken cvba

Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraak
Dinsdag 29/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraak
Zondag 27/06 Gesloten

Info

Kies voor vakwerk en ga voor Criel Eric Chapewerken in Brasschaat

Criel Eric Chapewerken is een klein familiebedrijf uit Brasschat met alreeds 45 jaar ervaring op de teller. Ze zijn gespecialiseerd in kwalitatieve en mooi afgewerke dekvloeren. De firma bestaat uit vader Eric en zijn 2 zonen Jonas en Jasper. Dit is een groot pluspunt want de mensen met wie je contact opneemt zijn dus dezelfde als diegenen die in je huis komen werken. 
 

Nieuwbouw, renovatie, terras,...

Of je nu op zoek bent naar een chape voor je nieuwbouw, renovatie, terras, helling voor een plat dak,... bij Criel Eric Chapewerken geven ze bij eender welk project, dezelfde aandacht voor detail. Wil je een meer industriële look en de chape enkel bedekken met een transparante epoxy, ook daar kunnen ze bij Criel Eric Chapewerken voor zorgen. 
 

Vloerisolatie

Heb je naast chape ook nog vloerisolatie nodig voor je woning, ook voor akoestische en/of thermische isolatie kan je terecht bij Criel Eric Chapewerken. Je kan steeds een vrijblijvende offerte aanvragen via mail, telefonisch via het nr. 0473/ 24 22 02 of je kan het contactformulier op hun website invullen en versturen (https://www.crielchapewerken.be). 
 

Chapewerken

Criel Eric Chapewerken komt je chape volautomatisch pompen en werken alles nauwkeurig af met de laser. Dus ben je aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een respectabele en betrouwbare firma om al jouw chapewerken tot in de perfectie uit te voeren? Dan is Criel Eric Chapewerken jouw eerste aanspreekpunt. 
 

Chape kopen

Ben je een klusser/doe-het-zelver, dan kan je bij Criel Chapewerken aan een voordelige prijs jouw chape aankopen om zelf je terras of klinkers aan te leggen. Geen werk is te groot of te klein, iedereen kan steeds contact opnemen met Criel Eric Chapewerken in Brasschaat. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief