Vloemans bv

Openingsuren

Maandag 05/06 08:00 - 18:00
Dinsdag 30/05 08:00 - 18:00
Woensdag 31/05 Gesloten
Donderdag 01/06 08:00 - 18:00
Vrijdag 02/06 08:00 - 18:00
Zaterdag 03/06 09:00 - 13:00
Zondag 04/06 Gesloten

Foto’s

Info

Vloemans: voor al je sleutels, sloten en schoenherstellingen regio Brasschaat

Vloemans  is een erkend slotenmaker waar heel Brasschaat en omgeving terecht kan. Doe beroep op de vakman voor al jouw depannages van deur- en raamsloten. Ook voor het bijmaken van sleutels kan je bij Vloemans terecht. Tevens staat de vakman je graag bij met raad en daad omtrent toegangsbeveiliging. Zo krijg jij hier info over de verschillende mogelijkheden van beveiliging, van elektronische deursloten tot veiligheidsdeuren.
 

Schoenherstellingen

BIj Vloemans herstellen ze alle soorten schoenen: herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, laarzen, hakken, sneakers, … Alle schoenen overhandigen zij terug zo dicht mogelijk bij de nieuwstaat. Ze staan garant voor een zorgvuldige bediening en bijstand voor de keuze van de juiste onderhoudsproducten voor uw kostbare schoenen. Ook hebben zij een ruim aanbod aan schoenaccessoires. Hun leuze is dan ook: Vloemans, kenmerk voor vakwerk.
 

Sleutels

Vloemans heeft meer dan 2000 verschillende sleutels op voorraad. De speciale sleutels worden onmiddellijk besteld en binnen een paar dagen geleverd. Voor het laten bijmaken van gewone sleutels, fietssleutels, kastsleutels, autosleutels zonder chip, … moet je bij Vloemans zijn.
 

Stempels, graveerwerk en meer

Naast schoenherstellingen kan je bij Vloemans ook terecht voor allerhande zaken zoals gepersonaliseerde stempels, gepersonaliseerde nummerplaten, graveren van plaatjes voor jouw deurbel of brievenbus. Daarnaast ook lederwaren, stikwerk, horlogebandjes, batterijen, etc. 
 

Slotenmakerij

Als je op zoek bent naar een slotenmaker, dan ben je bij Slotenmakerij Vloemans aan het juiste adres. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij ieder probleem betreffende sloten op te lossen. Dat kan gaan van openen van deuren of het herstellen van een slot na een inbraak. De technieker is voor jou de hele dag in de weer om van jouw woning een veilige plaats te maken. 
 

Beveiliging

Vloemans is jouw partner voor toegangs- en goederenbeveiliging. Dat kan zowel in mechanische als elektronische installaties, en dit voor privaat en KMO toepassingen. Wil je graag nog meer in detail kijken wat deze sloten- en schoenmakerij allemaal in zijn mars heeft, dan kan je alvast eens surfen naar de webpagina van schoenmaker en slotenmaker Vloemans

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vloemans bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond