Andere belangrijke handelaars

Banner Hondenpaleis Laïs

Hondenpaleis Laïs

Openingsuren

Maandag 28/05 Na afspraak
Dinsdag 29/05 Na afspraak
Woensdag 30/05 Na afspraak
Donderdag 31/05 Na afspraak
Vrijdag 25/05 Na afspraak
Zaterdag 26/05 Na afspraak
Zondag 27/05 Na afspraak
We zijn aanvaarden geen honden meer tot augustus 2018 wegens de zwangerschap.

Info

Vertrek je binnenkort op vakantie, Moet je gaan werken of moet je worden opgenomen in het ziekenhuis maar heb je geen oplossing voor de verzorging van je achtergebleven huisdieren? Doe dan een beroep op hondenpaleis Laïs uit Bredene. Zij nemen de zorg voor je trouwe vriend(en) op hen en omringen ze met dezelfde liefde en genegenheid die u ze zelf zou bieden als u thuis bent.

 

Houden uitlaatdienst.

 

Hondenpaleis Laïs zorgt ervoor dat je hond, kat of eender welk huisdier niks te kort komt. Zo kan je op hen beroep doen om je hond dagelijks uit te laten en te laten genieten van een mooie wandeling op het strand van Bredene of de andere mooie plekjes die de Belgische kustgemeente te bieden heeft. 

 

Dierenopvang 

 

Vertrek je op vakantie en laat je uw huisdier liever niet alleen? Geen probleem! Hondenpaleis Laïs zorgt voor de nodige opvang en verzorging en dit in een huiselijke sfeer waar ze voor een korte of langere periode als waardig gezinslid worden opgenomen. Er is ruimte om te spelen, er zijn dagelijkse wandelingen, gezonde en variabel voeding en uiteraard de perfect verzorging van je trouwe viervoeter.

 

Verkoop van producten

 

U kan bij hondenpaleis Laïs ook terecht voor de aankoop van de beste producten voor de verzorging van je hond. Zo vind je er een waaier aan shampoo's, poepzakjes, speeltjes, snacks en parfums. Vraag ernaar bij jou bezoek. 

 

 

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Hondenpaleis Laïs, 8450 Bredene, Pamelkreekweg 7