Dakrent

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 19/01 Gesloten

Info

Dakrent te Bree is uw specialist in dakwerken. Het bedrijf levert vakwerk op gebied van isolatie, houtskeletbouw en schrijnwerkerij.
 

Isolatiewerken

Dakrent is een geregistreerd aannemersbedrijf waar u terecht kan voor alle isolatiewerken aan uw dak. Zowel voor het isoleren van hellende daken, platte daken, als zoldervloeren kan u beroep doen op de expert. Ook gevels aan de buitenkant van uw woning isoleren behoort tot de diensten van het bedrijf te Bree.
 

Lood-, zink- en koperwerken

Dakrent verzorgt alle soorten lood-, zink- en koperwerken. Dit varieert van het dichtmaken van schouwen, tot afvoeren van hanggoten en bakgoten en afvoeren. Ook zinken daken en zinken gevelbekleding worden onder handen genomen door de aannemer te Bree.
 

Schrijnwerkerij en afwerking

De specialist te Bree verzorgt schrijnwerk voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Zowel dakconstructies, ramen in hout, pvc en aluminium, binnendeuren en trappen, kasten en restauratie kunnen vakkundig afgewerkt worden. Dakrent plaatst ook Gyproc en andere voorzetwanden.
 

Houtskeletbouw

Dakrent is gespecialiseerd in het plaatsen van houtskeletbouw van woningen, eiken bijgebouwen, poolhouses en carports. Het bedrijf biedt eveneens op maat gemaakte bouwsystemen aan voor zelfbouwers. Dakrent gaat voor een energiezuinige, duurzame en prijsgerichte aanpak wanneer het aankomt op uw woning.

Ligging en routebeschrijving