Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Info

De zaak Electro Stinkens is gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken en is actief in Limburg en omstreken.
 

Algemene elektriciteitswerken

Electro Stinkens te Bree is uw expert in alle elektriciteitswerken voor nieuwbouw, verbouwingen, industrie, horeca en winkelverlichting. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht.


Verlichting plaatsen

Bij Electro Stinkens vindt u een uitgebreide keuze aan verlichting voor zowel binnen als buiten. Zowel voor particulieren als bedrijven biedt Electro Stinkens verlichtingen voor ieders budget en in alle stijlen, van moderne tot de meest klassieke verlichting. De expert uit Bree maakt gebruik van kwaliteitsmerken zoals Massive, Delta Lights, Podium, Orbit, LTB light en Project Lighting.
 

Domotica

Domotico zorgt voor een gemakkelijke bediening van al uw elektrische systemen. Electro Stinkens voorziet u graag van een domotica systeem met uiteenlopende functies.

De Gira Info Terminal Touch geeft als bedieningséénheid voor de intelligente elektrotechnische installatie snel en eenvoudig informatie weer over de status van de complete huisinstallatie. Met het TFT-touchdisplay biedt het een hoog bedieningscomfort, dit via een eenvoudige aanraking van het beeldscherm. Met de Gira Info Terminal Touch kunnen functies als schakelen, dimmen en jaloezie- en rolluikbesturing worden uitgevoerd. Lichtscènes worden opgeslagen en opgevraagd en diverse functies worden onderling gekoppeld.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief