Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraak
Zondag 24/10 Gesloten

Info

Voor elektriciteitswerken en renovaties hoef je maar één naam te onthouden: Electro Stinkens

De zaak Electro Stinkens is gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken en is actief in Limburg en omstreken

 

Algemene elektriciteitswerken

Electro Stinkens te Bree is uw expert in alle elektriciteitswerken voor nieuwbouw, verbouwingen, industrie, horeca en winkelverlichting. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht.
 

Verlichting plaatsen

Bij Electro Stinkens vindt u een uitgebreide keuze aan verlichting voor zowel binnen als buiten. Zowel voor particulieren als bedrijven biedt Electro Stinkens verlichtingen voor ieders budget en in alle stijlen, van moderne tot de meest klassieke verlichting. De expert uit Bree maakt gebruik van kwaliteitsmerken zoals Massive, Delta Lights, Podium, Orbit, LTB light en Project Lighting.
 

Domotica

Domotico zorgt voor een gemakkelijke bediening van al uw elektrische systemen. Electro Stinkens voorziet u graag van een domotica systeem met uiteenlopende functies. De Gira Info Terminal Touch geeft als bedieningséénheid voor de intelligente elektrotechnische installatie snel en eenvoudig informatie weer over de status van de complete huisinstallatie. Met het TFT-touchdisplay biedt het een hoog bedieningscomfort, dit via een eenvoudige aanraking van het beeldscherm. Met de Gira Info Terminal Touch kunnen functies als schakelen, dimmen en jaloezie- en rolluikbesturing worden uitgevoerd. Lichtscènes worden opgeslagen en opgevraagd en diverse functies worden onderling gekoppeld.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/