Autoverhuur Meerschaert Brugge

Openingsuren

Maandag 13/07 07:30 - 19:00
Dinsdag 14/07 07:30 - 19:00
Woensdag 15/07 07:30 - 19:00
Donderdag 09/07 07:30 - 19:00
Vrijdag 10/07 07:30 - 19:00
Zaterdag 11/07 07:00 - 19:00
Zondag 12/07 Na afspraak

Info

Autoverhuur Meerschaert Brugge is uw Brugse partner voor het huren van personenwagens, minibussen, bestel- en verhuiswagens .

Zowel voor bedrijven als particulieren , voor korte en lange termijn.

Bij Benny in de vestiging van Autoverhuur Meerschaert Brugge kan u steeds rekenen op een persoonlijke en hoogstaande service. Bovendien bieden ze u steeds de beste voertuigen aan correcte prijzen.
 

Ongestoord op vakantie!

Komende vakantie met de ganse familie op daguitstap of plant u een autovakantie maar beschikt u niet over een wagen met voldoende ruimte? Bij Autoverhuur Meerschaert Brugge huurt u gemakkelijk een minibusje voor korte of lange termijn. Telkens met omnium verzekering en voorzien van pechverhelping in de volledige eu-zone. 
 

Variatie aan bestelwagens!

Hebt u een transport die u met uw eigen wagen niet kan uitvoeren, een feestje of event waar u een grote hoeveelheid materiaal moet vervoeren of gaat u verhuizen? Autoverhuur Meerschaert Brugge bied een antwoord op al uw behoeften. U vind er een ruim aanbod aan transportmogelijkheden gaande van kleine tot grote bestelwagens en verhuiswagens met laadklep .U kan al een bestelwagen huren in Brugge vanaf 3,5m³.Voor meer info en voorwaarden: bezoek de website!
 

Verhuur personenwagens

Staat u in panne met uw eigen auto, hebt u er zelf geen te beschikking of hebt u tijdelijk een vervangwagen nodig. Autoverhuur Meerschaert Brugge voorziet in een mooi aanbod aan personenwagens die voor een dag, een week of langer kan huren. U vindt het aanbod huurwagens terug op verhuurmeerschaert.be 
 

Van bestelwagens, minibusjes tot fietsentransport!

Bij Autoverhuur Meerschaert Brugge kan je terecht voor alle huurwagens, zoals personenwagens, minibussen , verhuiswagens, bestelwagens, fietentransport ,enz.... 

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Reviews

Goede en correcte service... 8 Review door: D'hont
Perfecte service en klantvriende... 10 Review door: Johan
Heel vriendelijk en hulpvaardig... 9 Review door: Alain
Steeds zeer recente en goed onde... 10 Review door: Chris
Correcte prijzen, altijd propere... 8,5 Review door: Jean-christophe
Enkel positieve ervaringen bij d... 10 Review door: Hazel