Openingsuren

Maandag 13/07 10:00 - 18:00
Dinsdag 14/07 GeslotenGesloten
Woensdag 15/07 10:00 - 18:00
Donderdag 16/07 10:00 - 18:00
Vrijdag 17/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 18/07 10:00 - 18:00
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bacchus Cornelius

In het hartje van de Brugse binnenstad vindt u Bacchus Cornelius en zijn sympathieke uitbaatster Inge. Bacchus Cornelius is de speciaalzaak voor bieren, wijnen, jenevers en whisky's. U kan er rustig rond snuisteren en kiezen naar eigen smaak en budget. Bacchus Cornelius te Brugge voorziet u van meer dan 450 verschillende bieren en een mooi assortiment vol wijnen en sterke dranken.
 

Speciaalzaak alcoholische dranken Brugge

Deze drankenspeciaalzaak te Brugge blinkt uit dankzij zijn ongebruikelijke, onderscheidende drankencollecties die moeilijk te vinden zijn. Ook de uitstekende klantvriendelijke service maakt van Bacchus Cornelius een gekende drankzaak in de streek.
Bezoek de winkel in Brugge en laat u verrassen door de speciale bieren, streekbieren, fruitbieren, trappisten en verschillende blonde en bruine bieren.
 

Belgische dranken en bieren

Geniet u graag van echte Belgische dranken? Belgisch bier is één van de grootste schatten van dit land. Bacchus Cornelius wil u deze schatten dan ook niet onthouden en voorziet klanten van een uitgebreid aanbod Belgische bieren. Binnen het unieke aanbod whisky en wijn, vindt u eveneens heel wat Belgische parels.
Ook de huisgemaakte jenevers zijn een bezoek aan Bacchus Cornelius waard. Liefhebber van champagne of gin? Ontdek alle speciale flessen in de drankzaak te Brugge.
 

Geschenkmanden

Geeft u graag een uniek cadeau met dranken geselecteerd op voorkeur van de ontvanger? Op bestelling kan u bij Bacchus Cornelius ook geschenkmanden verkrijgen. Ideaal als geschenk of attentie. De uitbaatster zorgt voor een persoonlijk samengestelde geschenkmand,  bijvoorbeeld met bieren, jenevers en gin, of een volledige biermand.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Vriendelijke Zv... 9,5 Review door: Inge