Bm concepts

Openingsuren

Maandag 25/02 Na afspraak
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 21/02 Na afspraak
Vrijdag 22/02 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 24/02 Gesloten
Wij maken graag tijd voor u vrij,
om uw projecten in een rustige omgeving te kunnen bespreken.


Maak een vrijblijvende afspraak via deze link.

Foto’s

Info

De leukste geboortekaartjes, doopsuikers en bedrukt snoepgoed vindt u bij Bm concepts in Brugge.

Heeft u inspiratie voor het liefste geboortekaartje en de leukste doopsuikers? Bm concepts en zijn team van professionals zorgen ervoor dat uw persoonlijk en uniek idee realiteit wordt.

Naast mooi, kwaliteitsvol en persoonlijk drukwerk maakt het bedrijf ook gepersonaliseerde cadeautjes, zoals shirts en ufo’s.
 

Doopsuikers en bedrukt snoep

Bm concepts is hét adres voor toekomstige mama's en papa`s. De winkel in Oostende biedt tal van originele en creatieve doopsuiker. Heeft u zelf een idee? De professionals realiseren graag uw doopsuiker volledig naar uw persoonlijke smaak.

Als alternatief voor een traktatie met doopsuiker bij de geboorte, kan u verschillende soorten snoepjes laten bedrukken.
 

Gepersonaliseerd geboortedrukwerk

Elk kindje is uniek, daarom vindt Bm concepts dat uw geboorteaankondiging dat ook mag zijn. Wil u het verhaal van uw kleine spruit samenvatten op een uniek geboortekaartje? Bm concepts zal graag het volledige drukwerk verzorgen om zo een gepersonaliseerd geboortekaartje te bekomen.

Hebt u zelf ideeën voor een leuke en originele geboorteaankondiging? Samen met het team van Bm concepts zal u tot het kaartje van uw wens komen. Vervolgens zorgt deze drukker ervoor dat uw geboortedrukwerk binnen de 24 uur geleverd wordt.
 

Gepersonaliseerde geschenken

Laat gepersonaliseerde wenskaartjes geboortekaartjes, kerstkaartjes of communiekaartjes ontwerpen en drukken bij Bm concepts.

Verdient de gelegenheid niet enkel een kaartje, maar ook een leuk cadeau? Stap eens binnen in de winkel te Brugge en ontdek tal van mogelijkheden op vlak van gepersonaliseerde geschenken, zoals bijvoorbeeld een gepersonaliseerd shirt.

Ligging en routebeschrijving