Info

BNL… je zingt ze mee!

BNL is een nieuwe unieke radio en tevens een bruisend, multimediaal platform voor Belgische muziek en Nederlandstalige producties. Ondersteund door een ijzersterk team met enkele ronkende namen : Willy Sommers, Lissa Lewis, Wim Leys, Amaryllis Temmerman, Yves Segers, Dieter Troubleyn, Celia Bogaert, David Vandyck, Ilse De Vis, Chris Van Tongelen, Lennaert Maes, DJ F.R.A.N.K.… Maar vooral: dichtbij de artiesten en de luisteraars. Vandaar onze twee slogans : ‘Jij hoort erbij’ en ‘Je zingt ze mee’.

BNL is overal te beluisteren In Vlaanderen en Brussel via 17 regionale FM-frequenties, de digitale radiostandaard DAB+ of de digitale televisie via Orange (kanaal 878) en Telenet (kanaal 944).
Wereldwijd via sociale media en website www.bnl.radio . BNL… een persoonlijke, hartverwarmende radio voor artiesten van eigen bodem en… hun vele volgers.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Uitstekende service... 8,3 Review door: Nathan