Openingsuren

Maandag 05/12 10:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 13:00 - 18:00
Woensdag 07/12 10:00 - 18:00
Donderdag 08/12 Gesloten
Vrijdag 09/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 18:00
Zondag 04/12 11:00 - 17:00

Info

Originele geschenken voor thuis en daarbuiten vind je alleen maar bij M. Moret in Brugge.

Bij M. Moret in Brugge vind je leuke en originele geschenken en gadgets voor thuis en daarbuiten. Alreeds meer dan 50 jaar kan je hen in het centrum van Brugge, tegenover het Belfort bereiken. Zij hebben alles van decoratie, schrijfgerief, T-shirts, handtassen en sleutelhangers, benodigdheden voor de keuken en bar en alle artikelen wat je nodig hebt om te kunnen eten en drinken.
 

Tafelaccessoires, bekers en glazen. Maar originele gadgets.

Ben je op zoek naar originele gadgets om je eettafel op te leuken, dan ben je bij Souvenirs M. Moret aan het juiste adres. Bij heb kan je heel leuke items op de kop tikken voor geen geld. Je vindt er tafelaccessoires zoals een peper en zoutstel, snackbordjes, flessenopeners in verschillende vormen en tandenstoker houders in de vorm van een teckelhond. Ook de lunchboxen zijn in speciale vormen gegoten van o.a. een robot, een raket en een tv. 
 

Keukenaccessoires, keukentextiel, Bar

Bij de keukenaccessoires trekken ze bij Souvenirs M. Moret mooi de lijn door van originele items. Fietsen als pizzasnijders, cocktail multitools en snijplanken met huisjes uit Brugge op. Maak je niet vuil tijdens het koken en draag een keukenschort van Souvenirs M. Moret. De fleurige kleuren en leuke opschriften maken je tijd in de keuken plezieriger. Daarnaast vind je voor de BBQ en de bar originele aanwinsten.
 

Kaarsen, verlichting, interieuraccessoires

Souvenirs M. Moret heeft organische geurkaarsen en theelichthouders die je interieur zullen opfleuren dankzij hun eigenheid. Zoek je naar gezellige sfeerverlichting of naar interieuraccessoires zoals vazen in verschillende kleuren en in de vorm van een hond, gieters in de vorm van een kat, en ga zo maar verder. 
 

Schrijfgerief, accessoires, T-shirts en telefoonaccessoires.

Daarnaast kan je bij Souvenirs M. Moret ook terecht voor schrijfgerief, overige accessoires zoals tassen, portemonnees, sleutelhangers, telefoonaccessoires, T-shirts,... Kortom Ben je op zoek naar een winkel die je 100% originaliteit kan beloven, ga dan zeker langs bij Souvenirs M. Moret in Brugge of shop online van bij jouw thuis via https://www.m-moret.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je M. Moret een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

HEEL LEUKE WINKEL MET TOFFE EN O... 10 Review door: Nadine
Een heel goede verkoop, van die... 8,8 Review door: Annie-caroline-marie
Originele geschenken in een prac... 8,7 Review door: Marie
Heel vriendelijke meneer, zeer b... 10 Review door: Slabbinck