Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 11:30 - 19:00... - ...
Woensdag 21/04 11:30 - 19:00... - ...
Donderdag 15/04 11:30 - 19:00... - ...
Vrijdag 16/04 11:30 - 19:00... - ...
Zaterdag 17/04 11:30 - 19:00... - ...
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Wist u dat u in het hartje van Brugge kan genieten van echte pizza en pasta, klaargemaakt zoals in Italië? Allessandro en Kathy heten u welkom in hun Italiaans restaurant in het hart van de Brugse binnenstad, mét take away mogelijkheid. Bij Pasta Presto bent u met het hele gezin welkom om in eigen land te genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten door Allessandro zelf bereid.
 

Echte Italiaanse pasta en pizza

Pasta Presto is een klein, gezellig familierestaurant in het toeristische hart van Brugge waar u de lekkerste pizza's en pasta's kan proeven. Bij binnenkomst wordt u meteen ondergedompeld in de Italiaanse sfeer dankzij de Italiaanse obers die u en uw gezelschap met veel genoegen verwelkomen. De bediening is steeds vriendelijk en het eten wordt snel opgediend.
 

Pasta Presto biedt naast de gebruikelijke menukaart ook steeds een aantal suggesties, steeds aan schappelijke prijzen. Iedere dag opnieuw worden hier verse pizza’s bereid, met die echte lekkere Italiaanse bodem en lekkere verse ingrediënten erbovenop. Hebt u eerder zin in een pasta met een lekker sausje? Dan mag u een bord boordevol echte Italiaanse pasta verwachten om uw duimen en vingers bij af te likken. De vergezellende wijnen zijn eveneens steeds in orde.
 

Ook aan de kinderen werd er gedacht bij Pasta Presto, zij kunnen hun keuze maken van de kinderkaart.
 

Take away pasta

Geen tijd om uw pasta gezellig op te smullen in het restaurant? Pasta Presto biedt ook de mogelijkheid om uw pasta af te halen, ideaal voor studenten. Maar ook voor toeristen is het altijd gezellig om gewoon een pastapotje af te halen en dat op een mooie plaats in de binnenstad van Brugge op te eten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Beste wensen van Carolina!!... 10 Review door: Carolina
Bedankt voor de gratis tombola... 8 Review door: Didier
Super lekkere pizza!... 7,7 Review door: Jeroen
Wij hopen nog vaak aan ons tafel... 10 Review door: Marita
Zeer vriendelijk, lekkere pasta... 9,5 Review door: Eva