Maybedo

Openingsuren

Maandag 19/08 10:00 - 17:00
Dinsdag 20/08 Gesloten
Woensdag 21/08 Gesloten
Donderdag 22/08 Gesloten
Vrijdag 23/08 10:00 - 17:00
Zaterdag 24/08 Gesloten
Zondag 18/08 Gesloten

Info

Ze zeggen dat de kleren de man (of vrouw) maken, maar geen look is echt compleet zonder de finishing touch. Het is net die finishing touch die iedere look compleet maakt waar de juwelen van Maybedo voor zorgen! 
 

De groothandel die voor ieder wat te bieden heeft

Maybedo is een groothandel in juwelen accessoires en fantasiejuwelen die voor iedere look en stijl wel een geschikt juweel ter beschikking heeft. Het enorme aanbod aan modejuwelen bevat niet enkel iets in elke stijl en vorm, het bevat ook heel wat verschillende juwelen van uiteenlopende materialen en in verscheidene prijscategorieën. De zaak is gespecialiseerd in oorclips en parels. 
 

Service inbegrepen

U kan bij Maybedo echter rekenen op meer dan enkel een brede selectie aan kwalitatief hoogstaande juwelen. U kan er namelijk altijd rekenen op een warm onthaal en medewerkers met kennis van zaken die steeds klaar staan om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in uw aankoop. Vindt u niet onmiddelijk wat u zoekt of twijfelt u nog tussen twee exemplaren? Dan helpen de kenners van Maybedo u graag verder. 

Bent u op zoek naar het ideale juweel? U vindt het bij Maybedo! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief