Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 GeslotenGesloten
Woensdag 02/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 03/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 04/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 05/12 10:00 - 16:00
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Jodana in Buggenhout en omstreken sinds 1994 het adres bij uitstek voor de inrichting van uw woning. Dankzij jarenlange ervaring zit u hier goed voor antwoorden op al uw vragen over raamdecoratie, behang, vloerbekleding en de verschillende soorten verf. Samen met u gaat Jodana voor de gepaste bekleding of afwerking en een prachtig resultaat.
 

Muurdecoratie

Over de keuze van uw behang of vers moet goed nagedacht worden. Dit zal immers nog jarenlang een bepaalde sfeer toekennen aan uw interieur . In tegenstelling tot vroeger, is het nu de trend om met accenten te werken en bepaalde delen of muren te voorzien van opvallende kleuren of behangpapier te nemen met opvallende motieven of patronen.
Muurbekleding vindt u bij Jodana in diverse vormen. Zo is er het normale traditionele behangpapier met papieren rug, maar ook vliesbehang, overschilderbaar behang, vinylbehang, glasvezelbehang, posterbehang enzoverder. Jodana in Buggenhout heeft een groot assortiment aan stalen en merken van deze verschillende soorten en geeft u graag advies hierover.
 

Raamdecoratie

Het belangrijkste doel van raamdecoratie is het zonlicht tegenhouden. Voor uw interieur is de decoratieve functie minstens net zo belangrijk. Jodana is gespecialiseerd in raamdecoratie op maat. Kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte service staat bij ons op de eerste plaats. U kan terecht in de winkel te Buggenhout voor gordijnen en overgordijnen, vouwgordijnen en verschillende soorten zonwering. Moderne of rustiek? Voor elk type kamer vindt u hier de geschikte raamdecoratie. Alles wordt steeds vakkundig opgemeten en geplaatst door de vakmensen van Jodana.
 

Vloerbekleding

Op zoek naar een vloerbekleding die perfect past in uw interieur? Jodana biedt u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en dessins. Ook tijdens de verbouwing of renovatie van uw huis staat het personeel van de interieurwinkel in Buggenhout u graag bij met de keuze van de geschikte vloerbedekking. Jodana kan u een ruim assortiment van verschillende soorten vloerbekleding aanbieden zoals laminaat, vinyl of linoleum en tapijt of vast tapijt. 


 

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief