K.R.I.S. Van Den Bossche

Foto’s

Info

K.R.I.S. is een eenpersoonsfirma te Buggenhout biedt zowel bedrijven als particulieren een full service voor fotografie en grafische vormgeving, inclusief het realiseren van alle drukwerken. U kan hier dus terecht voor zowel ontwerp, uitvoering, coördinatie als levering.
 

Grafische vormgeving en drukwerk

De uitstraling van uw bedrijf op dragers waarmee potentiële klanten in contact komen. Denk maar aan brochures, flyers, huisstijlen; zoals naamkaartjes, briefhoofden, facturen, omslagen en klantenkaarten. K.R.I.S.. Staat in voor het illustreren van uw ontwerpen en drukwerk om alles heel aantrekkelijk te maken. Ook voor het ontwerpen van logo’s of het aanpassen van uw bestaand logo zit u hier goed.
Particulieren kunnen langskomen in de winkel te Buggenhout voor het realiseren van gelegenheidsdrukwerk, zoals uitnodigingen voor communie of lentefeest, geboorte- en huwelijkskaarten. Kwaliteit en betaalbaarheid is een sterke troef.
 

Fotografie

K.R.I.S. is een professioneel fotograaf die u graag voorziet van foto’s in allerlei genres. Zo kan u beroep doen op haar ervaring voor het verzorgen van communiefoto’s voor uw zoon of dochter, of het in de kijker zetten van uw pand voor verkoop. Ook natuurfoto’s en sfeerbeelden behoren tot de expertise. Wenst u gewoon zelf in de kijker te staan? Dan zit u hier goed voor een portret reportage. Verder kan u K.R.I.S. inhuren voor het maken van een huwelijksreportage, zodat u zich deze dag steeds levend kan blijven herinneren.
De fotograaf maakt graag tijd voor u vrij, om samen met u te overleggen wat uw wensen zijn voor de foto’s.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief