Andere belangrijke handelaars

Café - Bistro De Vrede & Bobo's Land

Openingsuren

Maandag 25/06 Gesloten
Dinsdag 25/06 16:00 - 00:00
Woensdag 25/06 09:30 - ...
Donderdag 25/06 09:30 - ...
Vrijdag 25/06 09:30 - ...
Zaterdag 25/06 09:30 - ...
Zondag 24/06 09:30 - ...

Info

Kom met het ganse gezin naar ons indoor – of outdoorspeelplein Bo-Bo's Land gelegen in Moerkerke (Damme), waar het weer geen belang heeft. Hier kunnen kinderen uren plezier beleven in het enorme speeldorp en als uw kinderen honger hebben kunnen ze ook genieten van een lekkere pannenkoek, ijsje of een heerlijke wafel. Ouders kunnen eveneens genieten van hun tijd in het bistro-café gedeelte. Terwijl hun kinderen leuk aan het spelen zijn, kunnen zij een voetbal match op tv kijken of een lekker aperitiefje drinken.

Hun speelplein is zeer kindvriendelijk ingericht, want veiligheid is van groot belang in Bo-Bo's Land! Hier is het uren speelplezier verzekerd. Daarnaast is er voor de bierenliefhebbers een uitgebreide suggestiekaart met allerlei trappisten, hapjes en drank voorzien. Op deze manier kan u samen met vrienden, familie of kennissen genieten van een heerlijk biertje.

Bovendien heeft Bo-Bo's speciale formules voor feesten, communies, schoolreizen, verjaardagsfeestjes, trouwfeesten, familiefeesten, want hun zaak is voorzien van een feestzaal met 250 plaatsen. Indien u deze zaal wenst te reserveren, gelieve hen hiervoor te contacteren!

Wenst u nog meer info? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Café - Bistro De Vrede & Bobo's Land, 8340 Damme, Vissersstraat 97

Lenteactie

Lenteactie Caf� - Bistro De Vrede & Bobo's Land 2018

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Café - Bistro De Vrede & Bobo's Land als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief