Openingsuren

Maandag 01/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/03 11:00 - 21:00
Woensdag 03/03 11:00 - 21:00
Donderdag 25/02 11:00 - 21:00
Vrijdag 26/02 11:00 - 21:00
Zaterdag 27/02 11:00 - 21:00
Zondag 28/02 11:00 - 21:00

Foto’s

Info

In het centrum van Damme, in de Kerkstraat, vindt u restaurant-brasserie Damme Fresh. In deze gezellige zaak wordt u door de vriendelijke uitbaters van harte welkom geheten en hebt u een ruime keuze aan gerechten, wijnen en dranken. 

Op de menukaart vinden we kaas, kreeft, fondue, salades en tal van andere gerechten en suggesties. De zaak is gespecialiseerd in de Thaise keuken en u kunt er aanschuiven om tal van vis- en vleesgerechten te proeven en uit te proberen. Er wordt steeds gewerkt met de meest verse producten om de klanten te garanderen van een geslaagde lunch of diner. U kan er á la carte bestellen of aanschuiven aan het buffet. Het element van showcooking maakt dat u en uw gezelschap ongetwijfeld een leuke avond beleven bij Damme Fresh.

 

Restaurant

Damme Fresh biedt haar klanten een maaltijd aan in een klassiek kader met moderne toetsen. De tafeltjes lenen zich uitstekend voor een romantische tête-à-tête, maar zijn ook geschikt om u en uw gezelschap te voorzien van een gezellige middag of avond. Door de vriendelijke bediening en uitstekende service voelt u zich al gauw thuis en kunt u zich volledig focussen op de overheerlijke smaken en gerechten die u worden voorgeschoteld.

Tijdens de lente- en zomerperiode kunt u als klant ook plaatsnemen op het zonnige buitenterras.
 

Vlees- en visgerechten

Of u nu liever vlees, vis of vegetarisch eet, bij Damme Fresh wordt met de wensen van iedere klant rekening gehouden. De kaart bevat tal van opties en mogelijke gerechten om uit te kiezen, zodat niemand van hun gasten met honger achterblijft. Wijnliefhebbers kunnen steeds een beroep doen op de kaart van de wijnbar om een bijpassende wijn te bestellen.

Hebt u toch nog vragen of suggesties bij een bepaald gerecht of een bepaalde bereiding? Vraag gerust wat info!

 

Andere gerechten

Voor wie liever zijn keuze maakt uit klassieke gerechten, kan men ook kiezen voor bv. kaasfondue, kreeft, salades en nog veel andere mogelijkheden. De complete menukaart kunt u in de zaak zelf terugvinden.

Als je graag op culinaire speurtocht gaat en houdt van wereldkeuken, is Damme Fresh in Damme een absolute aanrader om te bezoeken!

De vriendelijke uitbaters heten u alvast welkom in hun zaak!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief